מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסק לכיחכוח, באם אין אודם?נאוה20/12/2011
שלום רב,
אני בן 65.
אני סובל פה ושם מצרידות וכיחכוח.
הלכתי לרופא א.א.ג בשביל ענין אחר, והוא עשה בדיקה עם סיב אופטי בכל מערכת האף-אוזן-גרון.
הוא לא מצא בבדיקה שום ממצא (לא ראה אודם בכל מרכיבי המערכת, או משהו אחר).
למרות זאת הוא רשם לי לקחת לוסק.
אין לי קבוע סימפטומים של צרבת, רפלוקס וכד'. אולי פעם בחודש.
אני מתלבט אם לקחת את הלוסק,
בהינתן שאין שום מימצא של אודם בריריות שראה רופא הא.א.ג.
מצד שני, שמעתי שאם יש חומציות בשווט לזמן ממושך, היא יכולה לגרום אינפלמציה, וחס וחלילה לסרטן בהמשך. לכן אני מתלבט אם לקחת לוסק, כדי למנוע נזקים של חומציות.
מצד שנ, כאמור, אין סימנים של החומציות (מבחינת אוד, או סימפטומים של צרבת)
אודה מאד לשמוע את חוות דעתך.
תודה
יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק לכיחכוח, באם אין אודם? - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011עשה נסיון טיפולי בלוסק ל2-3 חדשים ואם אין שיפור לא מדובר ברפלקס. רפלקס יכול להתבטא גם רק בסימפטומטולוגיה של דרכי הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שכחתי לציין קודם משהו
נאוה20/12/2011את הצרידות יש לי מאז שאני נער. מה שחדש זה הכיחכוח. וגם התחילה לי ליחה. אז האם השילוב של כיחכוח+ ליחה מעיד על בעיה במערכת העיכו, או שמא זו בעיה של דרכי הנשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שכחתי לציין קודם משהו - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/12/2011זה יכול גם לנבוע מרפלקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)