מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ושט על שם ברטמיכל25/12/2011
שלום,
אני בת 31 וכבר מגיל 19 סובלת מרפלוקס ובקע סרעפתי.
בהתחלה הרפלוקס היה חלש ולקחתי רק לוסק, אבל כיום המצב הוא
שאני לוקחת 3 כדורים של קונטרולוק ביום, וכשצריך מוטיליום והופנתי לניתוח
לתיקון הרפלוקס והבקע.
עשיי גסטרוסקופיה לפני 9 שנים ואז לא היה לי וושט על שם ברט, אבל מאחר שאני אסמתית ונאמר לי שהיתה לי בעיה בנשימה והייתי בבדיקה כמעט שעה ואין לי מושג מה בדיוק קרה שם, עד היום לא עשיתי שוב גסטרוסקופיה.
עשיתי את כל שאר הבדיקות מונומטריה ל24 שעות, הבדיקה עם בריום וכו'.(ונמצא שיש לי רפלוקס מאסיבי).
רציתי בבקשה לברר: מהם האחוזים או הסיכויים לוושט ברט במקרה שלי
בהתחשב בעובדה שאני לוקחת תרופות נוגדות חומצה כבר שנים?
אני לא מרגישה צרבות או את החומצה, אבל כן מרגישה את האוכל עולה וגרעפסים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושט על שם ברט - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/12/2011לדעתי אם לא היה הארט לפני 9 שנים רוב הסיכוי שלא עכשיו.
כעיקרון אם האסטמה מאוזנת אז לא צריכה להיות בעיה עם גסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)