מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לפני קולונסקופיהבת דוד02/01/2012
שלום רב,
אני תוהה, ומאד מעונינת להבין, מה הסיבה שגסטרואנטרולוגים שונים נותנים הוראות תזונה שונות מאד לימים שלפני הקולונוספיה.
כמו כן, אודה לך אם תכתוב לי מה ההנחיות שאתה עצמך ממליץ עליהן.
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפני קולונסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר02/01/2012הואריאביליות רבה והפרינציפ פשוט-מעט צואה ככל האפשר בעת הבדיקה. אני ממליץ על יומיים (עדיף 3) לפני הבדיקה עם דיאטה דלת תאית-ללא פירות וירקות לחם חי בשר אדום וכיוב. ניתן לאכול עוף, דגים, לחם לבן ומוצרי חלב (שיש המורידים גם אותם) יום לפני הבדיקה וביום הבדיקה נוזלים צלולים. ההכנה אצלי עם פיקולקס אחה"צ לפני הבדיקה ובערב מאוחר ובבקר יום הבדיקה אם עושים הבדיקה אחר הצהריים.מרוקן הוא לא פחות ואולי יותר טוב. ניתן להוסיף חוקן קטן 2-3 לפני הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרעיני צ'יה.
אבשלום03/01/2012אני בן 74,חולה קרוהן, ללא הגבלה מיוחדת לאוכל. ברצוני לשאול : האם זה בסדר שאוסיף למזוני גרעיני צ'יה ? ואם כן כמה? תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרעיני צ'יה. - תגובה
פרופ' דורון זמיר03/01/2012אין לי שמץ מושג מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות הבהרה
בת דוד03/01/2012אני מודה לך מאד על תשובתך המהירה מאתמול.
אבקש שתי הבהרות.
א. האם תה צמחים עם סוכר כלול בנוזלים צלולים?
ב. האם מותר לאכול ביצים באותם ימים בהם מותר גם אוכל מוצק?
ג. האם עלי להפסיק נטילת אספירין ולכמה זמן?
בכפילות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות הבהרה - תגובה
פרופ' דורון זמיר03/01/2012תה צמחים מותר אך בלי העלים עצמם, ביצים יחסית הן דלות שארית ומותרות לדעתי. אספירין כדאי להפסיק שבוע קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)