מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן מתנפחתציפי05/01/2012
ני בהריון. שבוע 13 .עדיין לא אמורה להרגיש תנועות עובר.
החל מאתמול יש לי תזוזות בבטן הבטן מתנפחת גדלה ועולה ואז אחרי כמה רגעים יורדת בחזרה ממש כמו הריון בשבוע 40 שהעובר כבר ממש גדול ורואים כל איבר שזז אצלו. אין לי כאבים נוספים מעבר ללחץ בזמן התנפחות הבטן, יש לי יציאות רגילות ,מדי פעם גזי וזהו.
אתמול נבהלתי מאוד והלכתי לטר"ם שם רופא נשים עשה אולטראסאונד שהראה שההריון תקין, הוא אמר שזה לא איזור הרחם בכלל אלא איזור המעיים הוא העביר את האולטראסאונד על הבטן העליונה ואמר שרואים שהמעיים מלאות גזים אבל הוא לא מבין בזה והפנה אותי ש לרופא פנימי שהיה בטוח שאני עושה את תנועות בבטן בכוונה ואמר שזה שום דבר ושלח אותי הביתה.מאז עברו למעלה מ24 שעות ועדיין אין הטבה.
האם אתם מכירים תופעה שכזו? מה עושים עם זה? למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן מתנפחת - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/01/2012בהריון קיימות תלונות רבות מצד מערכת עיכול שביניהן צרבת וריבוי גזים בדקי את התפריט שלך עם דיאטנית והורידי משקאות תוססים כדורי פחם יכולים להועיל (אנצפלמד או קרבוקסילן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן מתנפחת
ציפי05/01/2012תודה על התגובה המהירה.
בכדורי פחם רשום שצריך להפסיק לקחת את התרופה אם יש התנפחויות בבטן-אז לקחת למרות זאת כשכבר ככה לא מפסיקות תנועות ההתנפחות? האם זה משהו נורמלי? הבטן בזמן התנפחות נראת בגודל של חודש 7 למרות שאני רק בשלישי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ציפי05/01/2012בנוסף לעניין הזה יש לי כאבי באיזור הכליות . עשיתי אולטראסאונד ובתוצאה כתוב שהמערכת המאספת גדושה----מה זה אומר?אולי יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/01/2012אין שום קשר. התיעצי עם רדיולוג או נפרולוג בנוגע למשמעות הממצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן מתנפחת - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/01/2012איני רואה נזק מפחם, כדאית בדיקה והתרשמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)