מצפה לתגובת הרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצפה לתגובת הרופא
    liliane
    13/02/2012

אולי נחוצים פרטים נוספים להשלמת השאלה. אני בגיל מתקדם וללא בעיות רפואיות עד כה . עוסקת בספורט ומתפקדת היטב לכל דבר פרט לאפיזודות ההתקפים. [בסביבת השאלה שהעברתי, כולם קיבלו כבר מענה] .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצפה לתגובת הרופא

הוספת תגובה

• מצפה לתגובת הרופא - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    14/02/2012

מה היתה השאלה המקורית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה המקורית פורסמה ב 12.2

liliane
    14/02/2012

השאלה היתה : כאבים מידי פעם בתחתית הבטן ובצד שמאל , האם יש לכך קשר לעיכול או לתזונה ? הכאבים חזקים ומזכירים לי צירי לידה והם נימשכים כשעה ועוברים לאחר נטילת כדור פחם , אחד או שניים . התקפי הכאב מופיעים באופן לגמרי לא סדיר ובמרווחי זמן ארוכים. בפעם האחרונה היו שני התקפים יום אחר יום . בין לבין אין לי שום מיחושים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה המקורית פורסמה ב 12.2 - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    15/02/2012

הכאב יכול להיות בשל גזים או בשל דיברטיקולי (תלוי בגילך) יתכן גם שמקור הכאב גניקולוגי -האם נבדקת ע"י גניקולוג.? התרשמות קלינית הכרחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה .

liliane
    15/02/2012

מה המשמעות של דיברטיקולי ? אמשיך בהליכי בדיקה לפי עצת הפרופסור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו