כאבי בטן ושלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ושלשולים
    אורח
    25/03/2012

שלום רב,
    אני בן 29, וסובל כבר שנים מהפרעות שונות בעיכול ויציאות לא סדירות. אבל כבר יותר מחודש אני סובל מתופעות שלא היו קודם : בדרך כלל במוצאי שבת (אולי אחרי שבשבת אני אוכל יותר מאשר כל השבוע וסוג אוכל אחר), מתחילים אצלי גיהוקים (גרפסים) עם טעם של ביצה סרוחה, לאחר מכן מתחילים כאבי בטן די חזקים ושלשולים שלא מביאים הקלה, בהתחלה יותר מוצקים ואחר כך נוזליים ממש. אם אני נמנע מלאכול באותו יום הכל עובר אבל אחרי שבוע שוב פעם אותו דבר.
    הייתי רוצה לשאול ממה יכולות לנבוע תופעות אלו ומה אפשר לעשות.
    הייתי אצל רופאת משפחה והופניתי לבדיקת נשיפה ואולטראסאונד בטן עליונה וכשיהיו תוצאות נמשיך את הבירור, אבל יקח עוד זמן עד שהתור שלי יגיע ואני בינתיים סובל.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ושלשולים

הוספת תגובה

• כאבי בטן ושלשולים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/03/2012

תופעות סוף שבוע שכיחות סיכוי טוב שבאמת בשל ארוחות סוף השבוע, בכל מקרה כדאי לבצע בדיקות דם כולל לצליאק ובדיקת צואה, המנע מארוחות יתר בסופ"ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות סוף שבוע

אורח
    26/03/2012

ממש לא נראה לי שזה סתם אכילת יתר של סוף שבוע. אולי אכלתי בשבתות קצת יותר מהרגיל אבל בהחלט לא כמות מוגזמת. התופעות חזרו על עצמם כבר 5 פעמים בשבועות האחרונים.
    על מה מעידים הגיהוקים בטעם ביצה סרוחה ?
    האם כשהגיהוקים מתחילים, יש דרך לעצור את ההתקף לפני שמגיעים הכאבים והשלשולים ?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות סוף שבוע - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/03/2012

יתכן שיש אלאמנט של עצבים וגם זה יכול להיות בסוף שבוע יותר משבימי חול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היזהר משרלטנים

דוד
    09/04/2012

יש לי בדיוק את אותן התופעות שאתה מתאר מיותר לציין שבדיקה לצליאק לא תעזור כאן עברתי אותה זה לא זה העצה היחידה שיש לי היא לא ללכת לשני הליצנים/שרלטנים הללו שחזרות על התשובות הכי בנאליות ושגויות של עצבים וצליאק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש תופעה דומה של התקפים כאלו,

אילה
    14/04/2015

מה זה יכול להיות?? תוצאות של בדיקות שעשיתי הכל תקין...
    יכול להיות קשור אולי לבקע סרעפתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו