מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ושלשוליםאורח25/03/2012
שלום רב,
אני בן 29, וסובל כבר שנים מהפרעות שונות בעיכול ויציאות לא סדירות. אבל כבר יותר מחודש אני סובל מתופעות שלא היו קודם : בדרך כלל במוצאי שבת (אולי אחרי שבשבת אני אוכל יותר מאשר כל השבוע וסוג אוכל אחר), מתחילים אצלי גיהוקים (גרפסים) עם טעם של ביצה סרוחה, לאחר מכן מתחילים כאבי בטן די חזקים ושלשולים שלא מביאים הקלה, בהתחלה יותר מוצקים ואחר כך נוזליים ממש. אם אני נמנע מלאכול באותו יום הכל עובר אבל אחרי שבוע שוב פעם אותו דבר.
הייתי רוצה לשאול ממה יכולות לנבוע תופעות אלו ומה אפשר לעשות.
הייתי אצל רופאת משפחה והופניתי לבדיקת נשיפה ואולטראסאונד בטן עליונה וכשיהיו תוצאות נמשיך את הבירור, אבל יקח עוד זמן עד שהתור שלי יגיע ואני בינתיים סובל.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ושלשולים - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/03/2012תופעות סוף שבוע שכיחות סיכוי טוב שבאמת בשל ארוחות סוף השבוע, בכל מקרה כדאי לבצע בדיקות דם כולל לצליאק ובדיקת צואה, המנע מארוחות יתר בסופ"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות סוף שבוע
אורח26/03/2012ממש לא נראה לי שזה סתם אכילת יתר של סוף שבוע. אולי אכלתי בשבתות קצת יותר מהרגיל אבל בהחלט לא כמות מוגזמת. התופעות חזרו על עצמם כבר 5 פעמים בשבועות האחרונים.
על מה מעידים הגיהוקים בטעם ביצה סרוחה ?
האם כשהגיהוקים מתחילים, יש דרך לעצור את ההתקף לפני שמגיעים הכאבים והשלשולים ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות סוף שבוע - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/03/2012יתכן שיש אלאמנט של עצבים וגם זה יכול להיות בסוף שבוע יותר משבימי חול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיזהר משרלטנים
דוד09/04/2012יש לי בדיוק את אותן התופעות שאתה מתאר מיותר לציין שבדיקה לצליאק לא תעזור כאן עברתי אותה זה לא זה העצה היחידה שיש לי היא לא ללכת לשני הליצנים/שרלטנים הללו שחזרות על התשובות הכי בנאליות ושגויות של עצבים וצליאק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש תופעה דומה של התקפים כאלו,
אילה14/04/2015מה זה יכול להיות?? תוצאות של בדיקות שעשיתי הכל תקין...
יכול להיות קשור אולי לבקע סרעפתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)