מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש בגרוןלילך09/04/2012
שלום,
אני בשבוע 18 להריון ולאחרונה מרגישה הצטברות של גודש בחלק התחתון של הגרון
כאילו הצטברות של רוק,הפרשות ולעיתים מזון ,מן הרגשה שמשהו עולה בגרון אבל די תקוע שם,אם אני מקיאה באופן יזום (למשל ע"י צחצוח שיניים) יש הרגשה של הקלה מסוימת אבל אח"כ זה חוזר.
לפעמים אני מקיאה לא יזום,פשוט מקיאה למשל מה שאכלתי.
בשני מקרי הקאה גם שמתי לב למעט דם שיצא בהקאה מכיוון הלוע.
מה הסיבה לגודש הזה?ומה אני יכולה לעשות/לקחת על מנת למנוע את זה?
אציין שמתחילת ההריון סבלתי מאוד מהקאות ובחילות,הרגשת הגודש הזו החלה בערך בשבועיים האחרונים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בגרון - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/04/2012יתכן שהתלונה קשורה ברפלקס האם יש לך צרבת בכל מקרה כדאי גם להתיעץ עם אא"ג. רפלוקס (מלווה בד"כ בצרבת) שכיח מאד בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לצרבת
לילך11/04/2012מעולם לא היתה לי צרבת לכן קשה לי לאבחן אותה כיוון שלא שורף לי בבית החזה או הגרון ,לעיתים שורף ברון לאחר הקאת אוכל.
ריפלוקס זה כמעט בודאות כי לפעמים האוכל עולה לי ואני מקיאה בעיקר בערב.
האם גסטרואנתרולוג יוכל לתת לי משהו למנוע את זה? משהו שמתאים לאישה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לצרבת - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/04/2012בהריון ניתן לטפל הן בH2 ANTAGONISTS -גסטרו וחבריו והן בPPI אם כיח אלה לא נבדקו מחקרית וזה מובן , בנשים בהריון אך במחקרים לאחרונה נחשבים בטוחים. אני אישית איני מתלהב משתי הקבוצות בשליש ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)