מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומפרדקס לכל החייםג'ני11/04/2012
שלום רב,אני בת 38 ולפני 3 שנים במהלך ההריון עם הילד השני התגלה אצלי רפלוקס שהתבטא בפרינגיטיס/דלקות במיתרי הקול חריפות מאד.מעולם לא סבלתי מצרבות ולקח זמן עד שעלו על הבעיה.מאז אני מטופלת באומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום.כל פעם שאני מנסה להוריד מינון לפעם ביום או בכלל חוזרות דלקות במיתרי הקול.השאלה שלי האם עלי ליטול כדורי אומפרדקס לאורך כל חיי?האם יש לכך תופעות לוואי?האם זה הפתרון היחיד לבעיה?
בברכה,
ג'ני אורינגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומפרדקס לכל החיים - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/04/2012מובן שקיימת גם אופציה ניתוחית שתחסוך לך טיפול ברוב המקרים, אולם אם הטיפול משתיק הסימפטומים, אין לחשוש ממנו. תופעות הלוואי הינן מזעריות ויש הטוענים שכמותן כשל פלצבו? מדובר ביותר דלקות ריאה , שלשול זיהומי ושברי חוליות וראשי ירך. אולם הסיכון נמוך ולמעשה לא משכנע (עבודות תצפית בלבד). כן תתכן הפרעה בתפקודי כבד, כאב ראש ואחרים-סה"כ נדיר.חולשת הסוגר אינה חולפת, אך קימות תקופות טובות יותר וטובות פחות מבחינת הרפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)