מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןדנה3514/04/2012
היי, אניבת 35 לפני כשנה וחצי התחילו לי כאבי בטן מאיזור הטבור ומעלה...המון בועות בבטן,נשירת שיער, יציאות משתנות שמתווספות אליהם ריר בתוך הצואה (כל יום יש יציאה אבל פעם קטנה, ופעם יציאה טובה..אך ללא שילשולים), הכאבים מגיעים והולכים...הלכתי לרופא עשיתי בדיקת דם מקיפה, נאמר לי שהיה לי מחסור בויטמין B12 ,D3 , ולאחר כחודשיים, זה חזר למצב נורמל (לקחתי זריקת ויטמין B12=ווטימינים) הכל היה נראה טוב, ללא בעיות בכבד, לא אנמית, למעט דבר אחד שהיה גן של צילאק..שהרופא אמר שזה לא בהכרח אלרגיה לצילאק.
עשיתי גם בדיקת צואה, לא נמצא דם..עשיתי בדיקת נשיפה ונאמר שיש לי הליקובטר פילורי, לקחתי את הטיפול המשולש, לאחר 3 שבועות עשיתי בדיקה חוזרת, ונאמר לי שהחיידק עדיין לא הושמד...
אני אישית מרגישה הרבה יותר טוב, אבל לפניכמה ימים קמתי י בבוקר והיו לי גזים, ואז בזמן היציאה יצא לי ריר, עם ריח רע...ממש נלחצתי, והיו לי רעשים בבטן
אני כולי מבולבלת, ולחוצה...הרופאה המליצה לי לעשות בדיקת מצלמה דרך הפה...ראשית כדי לשלול צילאק ושנית לראות מה קורה איתי...רציתי לשמוע את חוות דעתכם, והאם בדיקת מצלמה דרך הפה מספיקה? שכחתי להוסיף גם שהפסקתי עם המוצרי חלב, והלחם לתקופה ועדיין התופעה קיימת, ובנוסף אני לוקחת כדורי פרויבטיקה, ופאפיה אינזמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/04/2012לא ברור לי למה את מתכוונת של גן לצליאק.
יש בדיקת דם לנוגדנים ואם היא חיובית יש סבירות גבוה לצליאק.
יתכן גם מעי רגיז- לא נראה לי שיש קשר להליקובקטר.
בנוסף לגסטרוסקופיה יש אולי מקום לקולונוסקופיה קצרה ואורכה על מנת לשלל דלקת במעי עקב הריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)