בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    דנה35
    14/04/2012

היי, אניבת 35 לפני כשנה וחצי התחילו לי כאבי בטן מאיזור הטבור ומעלה...המון בועות בבטן,נשירת שיער, יציאות משתנות שמתווספות אליהם ריר בתוך הצואה (כל יום יש יציאה אבל פעם קטנה, ופעם יציאה טובה..אך ללא שילשולים), הכאבים מגיעים והולכים...הלכתי לרופא עשיתי בדיקת דם מקיפה, נאמר לי שהיה לי מחסור בויטמין B12 ,D3 , ולאחר כחודשיים, זה חזר למצב נורמל (לקחתי זריקת ויטמין B12=ווטימינים) הכל היה נראה טוב, ללא בעיות בכבד, לא אנמית, למעט דבר אחד שהיה גן של צילאק..שהרופא אמר שזה לא בהכרח אלרגיה לצילאק.
    עשיתי גם בדיקת צואה, לא נמצא דם..עשיתי בדיקת נשיפה ונאמר שיש לי הליקובטר פילורי, לקחתי את הטיפול המשולש, לאחר 3 שבועות עשיתי בדיקה חוזרת, ונאמר לי שהחיידק עדיין לא הושמד...
    אני אישית מרגישה הרבה יותר טוב, אבל לפניכמה ימים קמתי י בבוקר והיו לי גזים, ואז בזמן היציאה יצא לי ריר, עם ריח רע...ממש נלחצתי, והיו לי רעשים בבטן
    אני כולי מבולבלת, ולחוצה...הרופאה המליצה לי לעשות בדיקת מצלמה דרך הפה...ראשית כדי לשלול צילאק ושנית לראות מה קורה איתי...רציתי לשמוע את חוות דעתכם, והאם בדיקת מצלמה דרך הפה מספיקה? שכחתי להוסיף גם שהפסקתי עם המוצרי חלב, והלחם לתקופה ועדיין התופעה קיימת, ובנוסף אני לוקחת כדורי פרויבטיקה, ופאפיה אינזמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    16/04/2012

לא ברור לי למה את מתכוונת של גן לצליאק.
    יש בדיקת דם לנוגדנים ואם היא חיובית יש סבירות גבוה לצליאק.
    יתכן גם מעי רגיז- לא נראה לי שיש קשר להליקובקטר.
    בנוסף לגסטרוסקופיה יש אולי מקום לקולונוסקופיה קצרה ואורכה על מנת לשלל דלקת במעי עקב הריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו