מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים לא ניפסקיםדורון15/04/2012
רופאים נכבדים שלום רב אני בן 36 -גבר בריא ובוכשר גופני טוב שממעט לבקר רופאים. לפני חודש וחצי התחלתי לסבול משלשולים מימיים(6-7 פעמים ביום)-ללא דם- מלוויים בגזים והתכווצויות בבטן. בצעתי בדיקות צואה ודם והממצאים היחידים שהיו עליה מתונה ברמת אנזימי כבד AST/ALT(שרמתם חזרה לנורמה לאחר 10 ימים) .לא נמצאו שרידים לתולעים או שיגלה או קלוסטרידיום טוקסין. לפי המלצת הרופאה לקחתי פרוביוטיק וקיימתי דיאטה עוצרת. לאחר שבוע השלשולים חזרו- בצעתי בדיקת דם לאבחון צליאק טוקסופלסמה, צהבת C, אפשטיין וירוס, CMV ולכולם נמצאתי כשלילי. בינתיים משראיתי שהשלשולים לא ניפסקים התחלתי לקחת כמוסת פרופרגיל (טבעוני) אחת ליום מה שהיטיב את מצבי למשך שבוע בלבד. כאמור,כעבור שבוע השלשולים חזרו.שוב ללא דם-מאוד מימיים דבר המשבש את איכות החיים שלי. התיאבון שלי כיום בריא אם כי לא כמו שהיה לפני כל ה"בלאגן." ירדתי 6 ק"ג מתחילת הופעת השלשולים ומשקלי כעת הינו: 60.5 ק"ג (1.72 מ') אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצתכם בברכה דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים לא ניפסקים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/04/2012יש כאן סיפור של שלושל כרוני שדורש בירור נוסף.
מציע להפנות לרופא גסטרו- יתכן ויהיה צורך לבצע קולונוסקופיה.
לא נראה לי שמדובר על מחלה מסוכנת אך דרוש אבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מלניק תודה רבה על תשובתך
דורון16/04/2012דר מלניק תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)