מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בבטןשלום23/04/2012
שלום ותודה לעוזרים
בתקופה האחרונה יש לי בעיות בבטן. יש לי תחושת נפיחות בבטן לפעמים, כמו גם גזים וגיהוקים מרובים. יש גם שינוי במרקם הצואה - לפעמים שלשול ולפעמים לא. בנוסף, נלווים לכל אלו גם רעשים בבטן שאינם נובעים מרעב.
הלכתי לרופא והציעו לי ללכת לרופא גסטרו - אך עד התור אני מנסה לקבל ייעוץ נוסף. בינתיים אני משתמש בתוספת סיבים תזונתיים, לוקח מדי פעם כדורי פחם להקלה בנפיחות ובגזים, וגם מורח שמן מנטה ומעסה באזור הבטן.
הרופא אינו הציע בינתיים לבצע בדיקות כלליות, אם כי ללכת לרופא גסטרו.
אשמח לדעת מהי אבחנתכם, ומה לדעתכם אוכל לעשות על מנת להקל על הבעיות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אוסיף
שלום23/04/2012רק אוסיף שאני בן 15, ואין לי בעיות השמנה.
בנוסף הפסקתי לשתות משקאות מוגזים על מנת להקל על הבעיות שפירטתי למעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בבטן - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/04/2012נראה שיש לך תסמונת מעי רגיש. כדאי לבצע בדיקת צואה לפרזיטים לשלילת גיארדיה לצד בדיקות דם לצליאק CRP ותפקודי כבד וכליה וספירה. אם הכל תקין, ניתן לבצע נסיון דיאטה ללא חלב ומוצריו ל10 ימים לשלילת חסר לקטז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור!
שלום23/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שלום27/04/2012האם ניתן להמשיך ולהשתמש בכדורי פחם עד שאדע מה יש לי?
בינתיים אני רואה שהם עוזרים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שלום27/04/2012או לחילופין האם יש משהו אחר מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' דורון זמיר28/04/2012בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב. שבת שלום.
שלום28/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)