דם ברוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם ברוק
    אורי
    24/04/2012

שלום רב

אני בן 38

אני כבר כ חודשיים מבחין בדם ברוק בוקר, ויש לציין שזה הופיע כל הזמן בבוקר, והיום במקרה הופיע גם במהלך היום, בצבעים שוניים גם כהים צהבהים וגם בצבע אדום.

הייתי לפני כחודש אצל רופא א.א.ג ולא מצא כלום, כמו כן הייתי אצל רופא שיניים ושלל בעייה מהחניכיים.
    כמו כן אני לאחרונה מרגיש כאילו הגרון שורף לי, ומרגיש צרידות קלה, וכמו כן מרגיש שיש לי יתר רוק בפה.
    חשוב לציין שלפני כחודשיים נטלתי תרופה בשם - ברקסין 7 כדורים בלבד, האם יש השפעה לתרופה זו על מערכת העיכול ?

יש לי צילום רנטגן לחזה ולסינוסים בעוד מספר ימים.

אני ממש חושש ודואג נא עזרתכם, מה יכול להיות הסיבה לדימום, וממה זה נובע ומה אני אמור לעשות בדיקות אחרות.

אני ממש רוצה עזרתכם, ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם ברוק

הוספת תגובה

• דם ברוק - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    25/04/2012

מה שאתה מתאר אינו נשמע כרפלקס דם מהקיבה, האם הצואה שחורה? לא שמעתי על ברקסין, אולי מדובר בנקסין? אם מדובר בNSAID לכאב גב אופרקים זה בהחלט יכול לגרום לכיב בקיבה או בתריסריון ולדימום קל, אך קשה לי להאמין שימשך שבוע ויתבטא כהמופטיזיס, הגע גם לגסטרואנט. להתרשמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דם ברוק

אורי
    25/04/2012

שלום לך ותודה מראש
    הצואה בצבע רגיל, חום , התרופה שנטלתי היא בשמה הלועזי:- PIROXICAM AS BETA- CYCLODEXTRIM, נגד כאבי כתף,
    ממה הדימום יכול להיות ? ואיזה בדיקות בדיוק אני חייב לעשות?
    נא עזרתך
    ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו