מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תיאבון ועימלאז מעט גבוהרונן25/04/2012
שלום רב,
אני בן 23. ברקע דלקת הוושט (אני מטופל באומפרדקס). יש לציין מזה תקופה ארוכה שאני סובל מחוסר תיאבון, בחילות, גיהוקים ורגישות ברום הבטן. בבדיקות מעבדה יש עלייה קלה בערכי עמילאזה בדם באופן כרוני עם רמת ליפאז תקינה. אולטראסאונד בטן תקין! יש לציין כי הייתי אצל רופא גסטרואנטרולוג שהמליץ לי לקחת תרופה בשם "קראון 10,000" במשך כחודש ואח"כ לחזור על בדיקות הדם כולל רמת עמילאז. למעשה, אני נוטל את התרופה 3 פעמים ביום במשך כ- 10 ימים, אך לצערי בינתיים אינני חש שיפור משמעותי ברמת התיאבון.
מה עליי לעשות וכיצד עליי להשלים הבירור? האם US בטן תקין שולל בעיה לבלבית???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תיאבון ועימלאז מעט גבוה - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/04/2012הסיפור אינו נשמע מדאיג, עד כמה גבוה העמילז (רמת עמילז תקינה בשתן יכולה לאבחן מקרועמילסמיה שפירה בדם=אגרגצית צברי עמילז) כדאית התרשמות גסטרואנטרולוג ובדיקה לשקילת צורך בכלל בהמשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)