מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד שומנייפה29/04/2012
אני בת 46 , לפני כשנה התחילה נפיחות בבטן ממש כמו בטן הריונית , לפני אוכל היא נפוחה ולאחר אוכל היא פשוט ענקית. יש לציין שמיום שאני בעצם מכירה את עצמי אני מאוד רזה ונשארתי רזהעם בטן נפוחה מאוד בגלל כאבים בבטן עשיתי US בטן וגילו כבד שומני. קראתי שזה נגרם כתוצאה מעודף משקל, אלכוהול , גבינות שמנות ועוד. כמו שציינתי אני אדם רזה ואפילו מאוד, לא שותה אלכוהול לא אוכלת גבינות כלל גם לא רזות ובקיצור שום דבר שמאפיין כבד שמן. אם כך למה יש לי כבד שמן? האם יש לזה טיפול? והאם יש קשר בין חיידק בקיבה שממנו אני סובלת לכבד השומני? והכי חשוב איך נפתרים מהבטן הנפוחה זה כואב, לא נעים ולא אסטתי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/04/2012התלונות של נפיחות נשמעות כמו ביטוי למעי רגיז. אין קשר לחיידק.
הכבד שומני יכול להיות גם קשור לשתית קולה וכולי וגם לאוכל מהיר.
יש צורך להבדק אצל רופא כבד על מנת לבדוק סיבת הכבד שומני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)