מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותאלכס02/05/2012
שלום .
אני סובל מרפלוקס כי שבע שנים. יש לי בקע סרעפתי קטן-כי 2 סמ .לפני חצי שנה התגלה גסטריטיס קלה.קיבלתי אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטר למרות שתוצאה הייתה שלילית-הבדיקה בוצה בזמן גסטרוסקופיה ללא הפסקה לפני בדיקה של נקסיום. ואחרי שיפור טוב כי חצי שנה שוב הרגשתי לא טוב למרות שאני התחלתי לקבל נקסיום 20 מג בבוקר ו40 בערב לפני שלושה שבועות.
שאלות- האם כדאי לעשות שוב בדיקת נשיפה לגילוי הליאובקטר.
האם אפשר לקחת מוטיליום בנוסף.בהעבר זה עזר לי.
האם מוטיליום אפשר לקחת עם נקסיום ביחד-לפי הוראות שני כדורים לוקחים לפני אוכל אבל בהוראות למוטיליום כתוב-אם לוקחים כדור להורדת חומציות-לוקחים אוטו אחרי אוכל ומוטיליום לפני
איזה בדיקות צריך אות לקחת לבדיקה במרפעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/05/2012ניתן לקחת נקסיום עם מוטיליום.
אנני חושב שיש קשר לחיידק הליקובקטר לתלונותיך ולכן לא הייתי מתמקד בזה.
יתכן שיש מקום לבצע בדיקה של ניטור חומצה בושט לבדוק אם יש קשר לתלונותיך לבין הופעת חומצה בושט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)