כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    איציק
    16/05/2012

שלום ד"ר, כבר מזה שנתיים אני סובל מכאבי בטן אשר מופיעים במהלך היום באופן אקראי. בנוסף, במהלך השנה האחרונה פיתחתי צרבות כרוניות אשר חוזרות על עצמן כמעט לאחר כל ארוחה באופן יומיומי. במהלך הערב, אני סובל לעיתים קרובות מכאב בטן המקרין לחזה. נשלחתי לבדיקת הליקובקטר ונמצא חיובי, אני כרגע מחכה לתוצאות בדיקה שניה לאחר טיפול אנטיביוטי. בנוסף במהלך השנה האחרונה, היה לי דם "חי" בצואה לעיתים רחוקות מאוד, כ 2-3 במהלך השנה האחרונה.נעשתה לי בדיקה בסיסית ביותר במיון שבה הוכנס לי מעין גליל לבן קטן לפי הטבעת ולאחר מכן שוחררתי בהמלצה לשתות הרבה. שאלתי, היא האם יש צורך בטיפולים ובבדיקות נוספות כדי לבחון אספקטים רפואיים אחרים ולשלול ממצאים נוספים? אני בן 24. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    17/05/2012

כדאי לבצע גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה (לפחות סיגמו) והתרשמות גסטרואנטרולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה-יש לי שאלת הבהרה

איציק
    18/05/2012

שלום רב, לאחר שיחה עם הרופא משפחה, קיבלתי הפניה לגסטרו ולכירורג, אולם התור לגסטרו נקבע לעוד חודשיים דרך קופת החולים. שאלתי היא, האם הסימפטומים שציינתי בהודעתי הקודמת מעלים צורך בבדיקות מידיות ו/או מדובר ברמת דחיפות גבוהה, ככל שכך הדבר, בריאותי חשובה לי יותר ואקח לי תור במרפאה פרטית ו/או חוות דעת פרטית מייעצת במידה ואצליח לקבל תור מהר יותר. במילים אחרות, האם ניתן להמתין חודשיים עד לפגישה עם גסטרו בפירוט הסימפטומים שציינתי. תודה רבה, אני פשוט ממש לחוץ. איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו