מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות,הקאות ורגישות אפיגסטריתרונן18/05/2012
שלום רב,
אני בן 23. ברקע דלקת בוושט (מטופל באומפרדקס) וחשד לגידול נוירואנדוקריני ממקור לא ברור. כבר תקופה ארוכה שאני חש ברע: חוסר תיאבון משמעותי, לעיתים בחילות והקאות, צואה שמנונית ורגישות ברום הבטן (בעיקר לפני ארוחה). יש לציין כי בבדיקות המעבדה נמצאה רמה מעט מוגברת של עמילאז בדם-120 (נורמה עד 100) עם רמת ליפאז תקינה. בנוסף, כרומוגרנין A גבוה- 130.65 (נורמה עד 98)... עקב רמת העמילאז המוגברת, רופא הגסטרו שלי נתן לי מרשם ל- "קראון 10,000". אני לוקח כבר יותר מחודש את התכשיר, אך עדיין ללא שיפור כלל במצבי. כמו כן, יש לציין US בטן תקין.
מה משמעות כאבי הבטן ושאר התסמינים מהם אני סובל והאם ייתכן וקשורים לגידול בלבלב??? מה משמעות רמת העמילאז המוגברת??? כיצד עליי להשלים בירור והאם יש מקום לבדיקת EUS או MRCP???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות,הקאות ורגישות אפיגסטרית - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/05/2012הסיפורמעורפל עלמה מתבססת אבחנה זו בטח לא על ליפאז מעט גבןה שאינו ספיציפי. אשמח לראותךבמרפאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)