מחלת כבד- דחוף-פנייה לשני הרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת כבד- דחוף-פנייה לשני הרופאים
    דיאנה
    16/02/2008

שלום לכם,
    ברצוני להתייעץ איתכם לגבי אמא שלי שחולה במחלת היפטיטיס C.
    לפני כשנה היא עשתה טיפול (אני לא זוכרת את שם התרופות-זה תרופות אמריקאיות שכוללים זריקות) זה לא נכנס לסל בריאות.
    אחרי הטיפול לא השתנה כלום והמחלה גרמה לעליית הסוכר בדם ועכשיו היא לוקחות תרופות קבועות בשם: מטפורמין 850 מ"ג,נובונורם 0.5 מ"ג, אנלדקס 10 מ"ג, פרבליפ 10, היא עברה לפני טיפול הכדורים והזריקות בדיקה בבי"ח פוריה בעפולה וכול 3 חודשים היא עושה בדיקות כלליות, אבל מצב הכבד נשאר ללא שינוי.
    הרופא שטיפל בה אמר לנו שחוץ מטיפול שהיא עברה אין שום טיפול אחר ויש אפשרות לעבור את אותו הטיפול רק יותר חזק,אבל אמא שלי לא יכולה לעבור טיפול כזה חזק בגלל שהטיפול הקודם שהיא עברה היה נורא חזק בישבילה.
    מה אתם יכולים לייעץ לגבי הטיפול בה?
    בתודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלת כבד

ד"ר יעקב מאור
    16/02/2008

דיאנה היקרה,
    כדי לענות בכובד הראש הנידרש לבעיתה הסבוכה של אימך עליה לעבור יעוץ פרטני על-ידי מומחה למחלות כבד (במקרה זה יעוץ של גסטרואנטרולוג מומחה אינו מספק). המומחה יעיין בתוצאות המעבדה ובעיקר בביופסית הכבד אם בוצעה וכן בתגובה של כמות הוירוסים לאורך הטיפול שעברה. על-פי נתונים אלה ניתן יהיה להתוות תוכנית טיפולית.
    לידיעתך במספר מרכזים בארץ מתוכננים מחקרים בחולי הפטיטיס C שלא הגיבו לטיפול קודם בשימוש בשילובים עם תרופות חדישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למענה...

דיאנה
    17/02/2008

האם אתה מכיר מומחים למחלות כבד בצפון או במרכז הארץ אשר יוכלו לתת מענה לבעיה הזאת??
    אם כן תוכל לתת לי מס' טלפון או כתובת או מייל בכדי שאני אצור קשר עימם..
    בתודה רבה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

ד"ר יעקב מאור
    17/02/2008

מנהלי הפורום ישמחו לתת יעוץ אישי בנושא. הכתובות מצורפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו