מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד שומני לצמחוניתיעל11/06/2012
שלום.בת 44 בריאה בדר"כ.לא מעשנת,לא שותה אלכהול בכלל, ללא עודף משקל וכושר גופני תקין.לפני חמש שנים עברתי לתזונה צמחונית מאז כל ערכי בדיקות הדם שלי התייצבו פלאים אולם במקביל בבדיקות אולטרה סאונד חוזרות (שנעשות למטרה אחרת) חוזר הממצא של כבד שומני,הממצא הולך ומחריף בהיקפו מבדיקה לבדיקה.
האם יש לכם דרך להסביר את הממצא של הכבד השומני שאינו מתאים לכאורה לפרופיל הגופני שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני לצמחונית - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/06/2012תתכנה כמובן סיבות אחרות כסכרת והיפרטריגליצרידמיה. בנוסף גם BMI24-25 יכול להסביר כבד שומני לעיתים ויש סיכוי לשיפור לאחר הורדת כמה ק"ג כדאי לשקול ניקור כבד או לפחות בדיקה מקבילה לא חודקנית כאלסטומטריה במידה ויש הרעה בUS והפרעת תפקודי כבד ויש כמובן לשלול בעיה אחרת כHCV שתיית אלכוהול וכד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובת כבד שומני לצמחונית
יעל11/06/2012תודה על תשובתך המהירה.כאמור אינני שותה כלל אלכהול ,בעלת משקל גוף תקין ואף נמוך ,בכל בדיקות הדם שלי סוכר ושומנים בדם בערכים תקינים לחלוטין.גם בדיקות תפקודי כבד תקינות. הממצא היחיד הוא כאמור בבדיקות האולטרה סאונד.עובדה נוספת שלא ציינתי ואולי היא משמעותית הינה כי יש לי חוסר סבילות לשומן.מאכלים שומניים גורמים לי לכאבי בטן ויציאה מיידית.אשמח לדעת לאחר עדכון זה אילו בדיקות המשך אתה מציע לי לבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)