מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימין בבטן תחתונה ושילשולהדס23/06/2012
שלום רב,
אני בת 62 . סובלת כבר זמן רב משילשולים מימיים עם ריר ולעתים עם דם. תדירות השילשלולים גבוהה מאוד. יש כאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה בעיקר בצד ימין. הכאב בצד ימין מאוד חזק, עד שאפילו קשה לזוז. אציין שבמשפחתי הסטוריה של סרטן המעי הגס .
עברתי בירור גסטרו - קולונסקופיה, גסטרוסקופיה, גלולה , CTE בטן ואגן, בדיקות דם לתפקודי כבד, בדיקות לציליאק והליקובקטר פילורי, אולטרסאונד בטן. כל הבדיקות יצאו תקינות (יש רק בקע סרעפתי קטן).
מאוד קשה לי לחיות ככה. אני לא יכולה לאכול כלום מלבד אורז, ביצה ולחם לבן.
רזיתי מאוד ואני מאוד חלשה. הכאבים בצד ימין לא מרפים, השילשול לא נפסק.
איני מקבלת שום טיפול.
אודה לכם מקרב לב אם תוכלו לעזור לי.
איך אפשר לאבחן את המחלה ממנה אני סובלת, האם יש עוד בדיקות שלא עברתי וכדאי לעבור?איזה טיפול אני יכולה לקבל?
לאיזה רופא ללכת? אולי רפואה אלטרנטיבית? האם תוכלו בבקשה לנקוב בשמות של רופאים/מטפלים שיכולים לעזור לי?
תודה רבה,
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד ימין בבטן תחתונה ושילשול - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/06/2012הסיפור מצריך התרשמות במרפאה ושקילת קולונוסקופיה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולונוסקופיה חוזרת תקינה
הדס25/06/2012שלום,
תודה על התגובה.
כבר נעשתה קולונוסקופיה חוזרת (אחת בתחילת השנה ואחת לפני חודשיים השנה), והכול יצא תקין.
איך כדאי להתקדם מכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה?
הדס27/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד ימין בבטן תחתונה ושילשול - תגובה
פרופ' דורון זמיר27/06/2012הסיפור מורכב ומצריך התרשמות מרפאתית האם נלקחו גם ביופסיות בשאלת קוליטיס מיקרוסקופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)