מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב קיבה לאחר גסטרוסקופיה. אני דואגאייל26/06/2012
שלום,
לפני כחודש החלו אצלי כאבים באיזור החזה, ולאחר מכן התברר שזהו כאב קיבה. הכאב הוא באיזור עצם בית החזה, וגם אבל במקומות אחרים בקיבה.
בדיקת נשיפה לחיידק ההוליקייבר יצא שלילי, ולפני יומיים עברתי בדיקת גסטרוסקופיה.
הגסטרולוג אמר שהכל תקין למעט "דקלת קלה מאוד ולא מסוכנת", ואמר שאני "יכול להמשיך לאכול רגיל". בנוסף הוא אמר שהוא לקח ביופסה ואני צריך לחכות שבועיים לתוצאות בשביל המשך טיפול.
באבחנת הבדיקה הוא כתב "Gastritis".
מבחינתי יש לי עדיין כאב ואני מודאג, אני חושב שהכאב אפילו מתגבר.. למרות הכל אני נמנע מלאכול חריף, עגבניות וכו... אבל עדיין אני מתעורר לפעמים בלילה מכאבים ואני דואג. וכאמור יש גם התגברות של הכאב.
אני לוקח כדור של 20מ"ג כל בוקר ששכחתי את השם שלו אבל הוא לא כל כך עוזר. (כדור נפוץ)
האם יכול להיות שעד שאני אקבל את התשובה של הביופסה תתפתח אצלי דקלת חמורה יותר או אולקוס? (או נזק אחר כלשהו) האם הכל אמור להיות בסדר? מה לעשות? אני דואג :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קיבה לאחר גסטרוסקופיה. אני דואג - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/06/2012יש לך בסה"כ דלקת קלה-ממצא שכיח ולא סביר שיהיה שינוי בכך בתקופה הקרובה ניתן לשנות הכדור או להכפיל המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)