מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשאות הפטיטיס Bהדר04/07/2012
בבדיקות דם שעשיתי לפני יומיים עלו התוצאות הבאות:
hepatitis bs ab - positive 53.81
hepatitis bs ag - positive
hepatitis bc ab TOT - negative
hepatitis be ag - negative
מציינת כי חוסנתי (בשלוש מנות) כשהייתי ילדה, לפני כ20 שנה
וכי בפעם האחרונה שביצעתי בדיקת HBsAg באוגוסט 2010 התוצאה היתה שלילית
ורמת הנוגדנים HBsAb היתה 59.71.
התוצאות הנ"ל נראו תמוהות לרופאת המשפחה שלי
ולכן ביצעתי שוב את בדיקת HBsAg למקרה שהיתה טעות מעבדה.
לצערי הרב הבדיקה שוב חזרה חיובית.
האם הנתונים מראים על נשאות או על מחלה כרונית?
עד כמה אני מדבקת ואיך להמנע מהדבקה של אחרים?
האם אני עלולה להדביק את בני בהנקה?
על אילו בדיקות נוספות אתה ממליץ לבירור מעמיק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מציינת
הדר04/07/2012כי בדיקה לתפקודי כבד מלפני חודשיים תקינה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מציינת - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/07/2012בדקי אצל פרופ' ספאדי בהדסה יש להם בדיקה ספיציפיתץ יותץר לHBSAg כולל רמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות הפטיטיס B - תגובה
פרופ' דורון זמיר07/07/2012לאחרונה נתקלתי במספר מקרים דומים, אני סקפטי לגבי קיום האנטיגן באמת עם העדר נוגדני קור. כדאי לבדוק DNA ורמת אנטיגן מדוייקת (בדיקות ספיציפיות ואמינות יותרשל האנטיגן יש למשל בהדסה או בשיבא מומלץ ייעץ אישי של רופא כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הייתי אצל
הדר09/07/2012רופאת כבד (גסטרואנטרולוגית כבד)
וגם לה התוצאות נראו מוזרות ולא הגיוניות.
היא המליצה לי לבצע את הבדיקות שוב במעבדה אחרת באופן פרטי-
האם חוץ משיבא ידוע לך על מקומות נוספים שניתן לבצע את הבדיקות (באיזור המרכז)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות הפטיטיס B - תגובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר15/07/2012אצל פרופ' ספאדי בהדסה עין כרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של בדיקות חוזרות
הדר13/07/2012ביצעתי את הבדיקות באופן פרטי בשיבא
עוד אין את כל התשובות אך אחת התשובות שהתקבלה-
hepatitis b core total- negative 1.755
האם יש משמעות לערך המספרי למרות שתשובה היא שלילית?
ודבר נוסף- ערך הHBsAb עלה מ53.71 (לפני כחודשיים) ל67.90
ומתחת לבדיקה מצויין "טיטר נמוך".
מה פירוש הדבר?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה-
הדר14/07/2012שגם בדיקת PCR חזרה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של בדיקות חוזרות - תגובה
פרופ' דורון זמיר15/07/2012שאין עדותץ מבחינתץ נוגדני הקור לכך שעברתץ מחלה ולפי הנוגדנים אין הבדל משמעותץי. בכל מקרה בעידן החיסון הכפול ילוד אין סכנה ריאליתץ כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)