שלשולים , ALT עלה ל64 , אני נעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים , ALT עלה ל64 , אני נעימות
    אריק
    11/07/2012

שלום אני כבר 4 ימים סובל מאי נעימות באזור הכבד אני יציין שיש לי שלשול ירוק כבר 4 ימים בבדיקות שעשיתי נחשפ שיש לי ALT =64 יש לי עוד שבוע טיסה ארוכה למזרח בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות ? יכול להיות שזה איזה וירוס שעובר ? אולי איזה שהם תרופות אני צריך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי אצל רופאת משפחה

אריק
    11/07/2012

הרופא אמרה שכנראה זה בגלל איזה שהו חיידק והביא לי "דיספטיל פורטה" פעמיים ביום , האם חיידק אן נגיף יכולים לעלות את ה ALT ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל רופאת משפחה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/07/2012

הרבה מחלות נגיפיות יכולות אנזימי הכבד.
    לרוב מסתדר לבד.
    אאני יכול להמליץ על טיפול מסוים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אריק
    11/07/2012

קורה שפילו שיש אי נעימות באזור הכבד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים , ALT עלה ל64 , אני נעימות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    12/07/2012

יתץכן שיש לך פשוט דלקתץ מעיים זיהומיתץ אולי סלמונלה לפיהשלשול , ההפרעה בתץפקוד כבד היא קלה ולא ספיציפיתץ, אם אין חום ויתץר תץפקודי הכבד תץקינים שלח תץרביתץ צואה -לא חובה וההסתץמנותץ אמורה לחלוף בעוד יומיים שלושה אם לא גש לגסטרואנטרולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו