כאבי בטן , בחילות וגרפסים מסריחים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן , בחילות וגרפסים מסריחים -
    ורדית
    20/02/2008

שלום,
    לפני כ- 10 שנים היתי סובלת הרבה מהופעה (פתאומית, ללא סיבה ברורה) של נפיחות בבטן, כאבים, גרפסים נוראיים וחזקים, ולרוב גם יציאות מוזרות, רק אם היתי ממש מפסיקה לאכול - לאיזה יום זה היה עובר - כל אוכל שהיתי אוכלת היה מחמיר את הענין.

פתאום בחודש האחרון זה חזר - כבר פעם שניה. אני בחרדה.
    יש לציין שמעולם לא בדקתי מה זה - רק ניסיתי לטפל בזה באמצעות שינויי תזונה וזה אכן העלם. עכשיו זה חזר.
    עוד נקודה - עד כמה שאני זוכרת לפני 10 שנים זה היה קשור גם איכשהו לפטריות וגינליות. האם יש קשר או שערבבתי ?

מה עלי לעשות? איזה בדיקות? האם יש מחלה, חיידק שאלו הסימפטומים שלהם?
    יש לציין שבעלי סובל המון מכל מיני בעיות במעיים - יכול להיות שהוא הדביק אותי במשהו??

צריכה עזרה דחופה.

תודה וערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סטיבן מלניק
    20/02/2008

נשמע כמו סוג של תסמונת המעי הרגיז. מגיעים לאבחנה על ידי שלילת מחלות אחרות ויש בירור מינימלי גם בבדיקות דם וצואה וגם אנדוסקופי שיש לעשות.
    לדעתי אין קשר לחיידק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

זיוה הורוביץ'
    15/12/2012

זה כתוצאה מאכילת שומנים, אנא הפחיתי באכילת שומנים ותאכלי מנות קטנות, עד שזה יעבור. זה קצת דומה לצרבת כמו שאמרו לי רק פחות נורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו