דלקת ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ..
    מושתל
    31/07/2012

ד"ר שלום רב,
    מושתל כבד על רקע HBV מזה 6 שנים, תמיד משלשל. מקבל תרופות: סלספט 1500 ביום, פרוגרף 3 כדורים ביום, הפסרה כדור ביום, ו-Hepagam שזה דרך הוריד כל חודשיים וחצי כמעט .

עשיתי בחודש אפריל בדיקת למעי הדק ומעי הגס ימני ושמאלי ותריסריון, ויצא בממצאי הבדיקה ההיסטופתולוגית שישנם קטעי רירית מעי דק עם ריבוי בתאי דלקת כרונית ופעילה. לא נמצא מזהמים.
    הדלקת נמצאת בוושט וכתוב כך: grade B reflux esophagitis
    האם הדלקת הזו שנמצאת בוושט היא מסוכנת ?
    האם התרופות שנתן לי הרופא שהם ציפרודקס 500 מ"ג - מטרוג'יל 500 מ"ג - אומפרדקס 40 מ"ג גוברים על הדלקת ? וכמה זמן זה לוקח ?
    מה הסיבות לדלקת הזו ?
    והרופא המליץ לעשות את הבדיקות האלה ANCA ANA IGM IGG IGA CELIAC-PROFILE ASCA .

אני מאוד מודאג .

תודה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ..

הוספת תגובה

• דלקת .. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    31/07/2012

יש לך כנראה גסטריטיס בשל הליקובקטר וקיבלת טיפול משולש. בנוסף יש לך אזופגיטיס רפלוקטיבית לא זיהומית,בביופסיות נמצאה דלקת לא ספציפית של המעי הדקו אתה עובר ברור לשלילת קרון ו/או צליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ..

מושתל
    31/07/2012

אתה יכול להסביר לי עוד על הדלקת הזו מה עושה לי בעתיד ?
    האם יש סיכון על הבריאות שלי עם הזמן ?
    האם התרופות שנתן לי הרופא הם יעילות לצאת מזה ?

אני כל כך מודאג כי קראתי קצת על הדלקת וכתוב שהיא גורמת לסרטן !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו