מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירים תפוסים ALT GPT גבוהגבריאל22/02/2008
אני בן 32 לא מעשן ,בחצי שנה האחרונה נתפסים לי שרירים בגוף התחיל באזור הצוואר ומרכז בית החזה ואז עשיתי מספר בדיקות: EMG שהיה תקין, רנטגן חזה גם תקין ,רנטגן בלוטת התריס שהראה שאחת הבלוטות גודלה 1 ס"מ אך רופא אף אוזן גרון הסביר שעד 2 ס"מ זה תקין,רנטגן גב שבו נרשם שינויים ניווניים מינימליים בחוליות,פניתי לנוירולוגית ובבדיקה טוענת שלא רואה בעיה ושאני יתחיל להתאמן ,אני מתאמן כבר חודש וחצי ושרירים נוספים נתפסים,בלילה אני לא מצליח להרדם ונראה לי שיש לי קשיחות מסויימת בתזוזת האצבעות ברגליים ובידיים ,ביצעתי השבוע בדיקת דם ובתוצאה ה-ALT GPT הגיע ל-57 שזה קצת חורג מהנורמה מה דעתכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים
ד''ר סטיבן מלניק23/02/2008לא נרא לי שיש בעיה ראשונית בכבד אבל נשמע חשוד לבעה בשריר.
מציע להפנות לבלינסון שיש משהו שמומחה לבעיות גנטיות בשריר.
בנוסף יש להפנות לרופא המטפל על מנת לשלל מחלת צליאק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירים
ד''ר סטיבן מלניק23/02/2008לא נרא לי שיש בעיה ראשונית בכבד אבל נשמע חשוד לבעה בשריר.
מציע להפנות לבלינסון שיש משהו שמומחה לבעיות גנטיות בשריר.
בנוסף יש להפנות לרופא המטפל על מנת לשלל מחלת צליאק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מי שמתאמן נתפסים לו השרירים
מאמן כדורסל17/01/2009לא מבין מה הבעיה פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחולון זעיר קדמית ומדיאלית לטחול
אורלי18/12/2012עשיתי בדיקת סי טי והיום קיבלתי תשובה רציתי לדעת מה זה אומר יש לי כאבים בצד ימים כל פעם שאני משתעלת מה זה אומר האם יש קשר תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירים
ד''ר יעקב מאור18/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)