מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות קיבהחיים14/08/2012
שנתיים אני סובל מקשיי נשימה חזקים אחרי אוכל בחילות חוסר תאבון עליה של אוכל גיהוקים לקחתי את כל הסוגים של הסותרי חומצות ולא עזר לי יש לי המלצה מרופא גסטרו לניתוח תיקון בקע ורפלוקס עכשיו הקטע שהרופא מנתח לא כזה ממהר לעשות לי ניתוח והוא ביקש עוד בדיקות (מנומטריה, צילום קיבה) שיצאו תקינים אני לא יודע כבר מה לעשות הכל יוצא תקין אבל אני סובל בחיי שכבר נמאס לי מהחיים האלה הכל יוצא תקין ואני חולה
מה אני אמור לעשות עכשיו?
בהתחלה זה עבר לי עם הלנטון ואחר כך חזר לי
עכשיו שום תרופה לא עוזרת
למה אי אפשר לבקש ניתוח על דעת עצמי? כל דבר זה סיפור
כבר לא מעניין אותי תוצאות בדיקות אני סובל וזה לא מעניין אף אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2012הניתוח יעזור רק אם יש הפרעות במנומטריה ובדיקה של ניטור חומצה בושט המצביעים על רפלוקס קשה .
כמו שצריך שניים לטנגו גם הכירוג צריך להיות משוכנע שהניתוח יעזור.
קשה להגיד יותר מהניתונים שמסרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה
חיים15/08/2012אז מה עוד יכול לגרום לבעיות של קשיי נשימה אחרי אוכל, בחילות, חוסר תאבון
הבעיה היא קיבתית אין פה מה לדבר בכלל
השאלה חוץ מרפלוקס מה עוד יכול לגרום לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2012יכול להיות חור בושט (פיסטולה) אכלזיה כדוגמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה
חיים16/08/2012בבדיקת מנומטריה כתבו שאין חשש לאכלזיה
האם בבדיקת גסטרוסקופיה אפשר לגלות את הבעיות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2012לרוב כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה
חיים17/08/2012אז אני לא יודע כבר התייאשתי ... כל הבדיקות בסדר ואני לא מרגיש טוב
מה לגבי חרדה? יש מצב שבן אדם עובר חרדה כל שהיא וכתוצאה מכך נגרמות בעיות בקיבה?
כי אני סובל כל היום... וזה לא בתקופות מסויימות שאפשר להגיד שאני לא מרגיש טוב רק במצבי חרדה
האם חרדה חד פעמית הורסת את הקיבה לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/08/2012לא לתמיד אך בהחלט יש אבחנה בשם מעי רגיז ששכיח ולעתים קשה לטפל.
מציע להתייעץ עם רוםא גסטרו המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה
חיים20/08/2012האם למעי רגיז יש סימפטומים דומים לבעיית הרפלוקס?
קשיי נשימה, חוסר תאבון וכו ...
אגב אני גם לא מצליח לרדת במשקל
אני אוכל תזונה של דיאטה ולא יורד אפילו גרם אחד
האם זה גם קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק21/08/2012יכול להיות סימפטומים דומים עם מעי רגיז.
אין קשר לירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה
חיים23/08/2012לפי מה שהבנתי הטיפול במעי רגיז הוא על פי הסימנים של אותו חולה
נגיד אדם סובל מעצירות אז נותנים לו טיפול לעצירות
אך במצב שאדם סובל מכל בעיה אפשרית
קשיי נשימה, חוסר תיאבון, בחילות, עצירות, וכו.. וכו...
מה עושים במצב כזה?
התרופות של המעיים גורמות להקלה בקיבה?
כי לפי איך שזה נשמע המעי גורם לבעיות בקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/08/2012הטיפול מורכב ויכול להיות שיונים של תנועה של המעי לאורך כל המערכת העיכול.
לעתים צריך טיפול עם הרבה שיכבות- נפשיות, תרופתיות על מנת להקל על הסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מלניק
חיים07/09/2012יש אפשרות להגיע אליך לייעוץ?
האם אתה מקבל באופן פרטי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)