התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    שירה
    20/08/2012

שלום,
    אני בחורה כבת 28 והומלץ לי על ידי הרופאה שלי ליטול אספירין על בסיס קבוע לטווח ארוך. הבנתי כי בשימוש ארוך טווח ישנו סיכון של דימום. האם מדובר בסיכון גבוה? והאם כדאי לי ליטול במקביל תרופה למניעת דימום כגון: LOSEC
    אודה על תשובתכם,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/08/2012

במידה שאין לך סיבות אחרות לחשוש מדימום א אין סיבה לקחת טיפול מניעתי ראשוני לדימום עם אספירין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

שירה
    21/08/2012

שלום,
    מודה מאוד על התגובה הזריזה. כיום אני לא סובלת מדימומים, אך שאלתי היא האם נטילת אספירין עשויה לגרום לכך? ובמידה וכן, האם לא רצוי למנוע זאת מלכתחילה על ידי נטילת תרופה נוספת?
    שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/08/2012

לרוב המכריע של אנשים שנוטלים אספירין אין דימומים.
    ההחלטה היא אישית בהאתם לסיכון ללא נטילת אספירין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו