מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלג'יל המשךאלון23/08/2012
דוק סטיבנס היקר תודה מקרב לב על התשובה המהירה והכנה. אתמול היה היום השישי של הטיפול בפלג'יל אולם תופעות הלוואי של התרופה הכניעו אותי. הבחילות היו נוראיות ונאלצתי להפסיק את.הטיפול. לאחר שישה.ימים. עכשיו עלי לחכות ולראות.בערך שלושה ימים עד אשר פעילות האנטיביוטיקה תפחת? ולראות אם הסמפטומטיקה משחקת תפקיד? או להמשיך לעשרה ימים? אני לבד פה מול משהוא שלא מוצאים בבדיקות ככל הנראה חידק שלא חיפשו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אלון23/08/2012סליחה ד"ר סטיבן***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג'יל
אלון23/08/2012?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג'יל המשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/08/2012מציע לחכות ולראות.
אם התלונות לא חוזרות אז לא חשוב הגורם.
אם חוזרות אש כדי לעשות בדיקת צואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה. אתם באמת 10
אלון24/08/2012ד"צודה רבה באמת למרות שכבר את רוב הטיפול כבר ניחשתי בעצמי כפי ששמת לב. רק בסוף הטיפול חשבתי להתייעץ בפורום. אתם באמת עושים מלאכת קודש. זה חשוב. היום השני ללא פלאג'יל וללא סימן מהשילשולים אני מרגיש כמו אדם חדש ככל הנראה ניחשתי נכון. אם ישובו התלונות אפנה כבר לגסטרו רוב הסיכויים שאגיע אליכם. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג'יל
אלון24/08/2012בזמן שאני חוגג את הניצחון חזרו תוצאות הבדיקה לקרוהאן וקוליטיס. naska חזר חיובי האם זה בטוח? והאם זה לכל החיים? ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ טלפוני
אלון24/08/2012אפשר להתייעץ אתך טלפוני דוק?אני ממש בפאניקה לגבי זה. קראתי כמה דברים.מזעזעים על קרוהאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שוב
אלון24/08/2012****Asca
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שוב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/08/2012asca זו בדיקה בלבד- לא עושה אבחנה של קרוהן. גם יכול להיות חיובי ללא קרוהן וכתגובה למחלה חריפה.
מציע להבדק אצל רופא גסטרו אבל.כעת אני בארה"ב בחופשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשה נעימה
אלון24/08/2012אוקיי. לפחות עכשיו יש לי הכשר מרופא המשפחה לנטילת פלאג'יל. הוא המליץ על המשך טיפול עוד ארבעה ימים 2*500 מ"ג. והפניה לגסטרו להמשך בירור. שאלה אחרונה דוק. בקרוהן התגובה לפלג'יל מהירה כמו שהיתה אצלי. אני מנסה סימפטומטית לשלול קרוהן. רק כדי להרגיע את עצמי! חוץ מזה. שתיהי לך חופשה נעימה. חחח תעשה חיים גם בשבילנו (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג'ילומניה
אלון24/08/2012???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)