מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בלתי מוסברת במשקלרביד23/08/2012
שלום!
אני ספורטאי פעיל בן 25 ובעל מבנה גוף רזה. ב-3 החודשים האחרונים אני חווה ירידה של 4-4.5 ק"ג ללא סיבה נראית לעין וללא תסמינים נוספים. הירידה הביאה אותי ממש לגרד את הגבול התחתון של משקל תקין, בקרוב אני חושש שאחצה אותו. בדיקות דם ושתן תקינות, ממתין לתוצאות של בדיקת צואה. לעתים אני מתעורר מזיע באמצע הלילה, אם כי לדעתי זה בגלל מזג האוויר. כשאני ישן עם מזגן זה לא קורה.
כל זה הגיע בתקופה של פציעה שבגללה אני מתאמן הרבה פחות ושורף פחות קלוריות. ניסיתי דיאטת השמנה ואפילו גיינר, אבל המקסימום שזה עזר היה בלעצור את הירידה. כעת אני עדיין מאבד משקל בקצב איטי.
יש לציין שלפני 8 חודשים חזרתי מטיול במדינות עולם שלישי (אפריקה).
רופא המשפחה שולל בעיה בבלוטת התריס.
אשמח לחוו"ד מלומדת אולי לגבי כיוונים אחרים שעליי לבדוק. האם לדעתכם כדאי לגשת למומחה למחלות טרופיות למרות שאין כל כך סימפטומים אחרים?
שבת שקטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בלתי מוסברת במשקל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/08/2012יתכן משהו שגורם לתת ספיגה לאחר הטיול כגון גחארדיה.
יכול להיות שכדי לעבור גסטרוסקופיה וביופסיה מהתריסריון לפני שאתה פונה למומחה למחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה
רביד24/08/2012אם הבנתי נכון כדאי לי לגשת לרופא גסטרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/08/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)