ירידה בלתי מוסברת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בלתי מוסברת במשקל
    רביד
    23/08/2012

שלום!
    אני ספורטאי פעיל בן 25 ובעל מבנה גוף רזה. ב-3 החודשים האחרונים אני חווה ירידה של 4-4.5 ק"ג ללא סיבה נראית לעין וללא תסמינים נוספים. הירידה הביאה אותי ממש לגרד את הגבול התחתון של משקל תקין, בקרוב אני חושש שאחצה אותו. בדיקות דם ושתן תקינות, ממתין לתוצאות של בדיקת צואה. לעתים אני מתעורר מזיע באמצע הלילה, אם כי לדעתי זה בגלל מזג האוויר. כשאני ישן עם מזגן זה לא קורה.

כל זה הגיע בתקופה של פציעה שבגללה אני מתאמן הרבה פחות ושורף פחות קלוריות. ניסיתי דיאטת השמנה ואפילו גיינר, אבל המקסימום שזה עזר היה בלעצור את הירידה. כעת אני עדיין מאבד משקל בקצב איטי.
    יש לציין שלפני 8 חודשים חזרתי מטיול במדינות עולם שלישי (אפריקה).

רופא המשפחה שולל בעיה בבלוטת התריס.

אשמח לחוו"ד מלומדת אולי לגבי כיוונים אחרים שעליי לבדוק. האם לדעתכם כדאי לגשת למומחה למחלות טרופיות למרות שאין כל כך סימפטומים אחרים?

שבת שקטה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בלתי מוסברת במשקל

הוספת תגובה

• ירידה בלתי מוסברת במשקל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/08/2012

יתכן משהו שגורם לתת ספיגה לאחר הטיול כגון גחארדיה.
    יכול להיות שכדי לעבור גסטרוסקופיה וביופסיה מהתריסריון לפני שאתה פונה למומחה למחלות זיהומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה

רביד
    24/08/2012

אם הבנתי נכון כדאי לי לגשת לרופא גסטרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/08/2012

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו