תוצאת בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת בדיקה
    רינה
    28/08/2012

לפני כחודשיים הייתי מאושפזת בבית חולים עם כאבי בטן, עשו לי ct ונכתב שם:לולאות מעי ברוחב תקיןמעבר תקין של חומר ניגודי,הודגם עיבוי דופן משמעותישל צקום וקולון עולה עם הסננת שומן ולימפאדנופתיה מסביב. לא הבנתי כלום מה זה אומר לגבי מה אני אמורה לעשות עם הסיפור הזה. האם זה מסוכן?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת בדיקה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/08/2012

כדאי לבצע קולונוסקופיה בשל חשד לגידול או דלקת אפשרית, בהתחשב בגילך ובהסתמנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לפרופסור

רינה
    30/08/2012

לפני כשנה עשיתי קולונוסקופיה היתה תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    02/09/2012

אם עשית קולונוסקופיה טובה עם הכנה טובה די בכך. הממצא יכול להיות גם בשל קוליטיס או דיברטיקוליטיס שעבר ואם ממשיכים כאבים ו/או חום יש להתרשם קלינית ולשקול טיפול אנטיביוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו