מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה רכהליאת02/09/2012
שלום רב, אני בת 37, בריאה בד"כ. בחודש וחצי-חודשיים האחרונים היציאות שלי קצת השתנו. הצואה הפכה לרכה יותר, לפעמים בצבע חום בהיר מהרגיל, ולפעמים בצבע רגיל. והיא כמעט תמיד צפה. יש לי גם קצת יותר גזים, ולפעמים אחרי מתן צואה, אני מרגישה צורך לעוד, ולא יוצא כלום (אני מתנצלת על התיאורים). זה עובר כעבור רבע שעה, חצי שעה. חוץ מזה אין לי כאבי בטן או אי נוחות או משהו כזה. לפעמים יש לי הרבה צואה בפעם אחת. והתדירות היא פעם ביום-יומיים. הלכתי לעשות בדיקות דם וצואה, ושתי הבדיקות היו תקינות. רופא המשפחה אמר לי לעזוב את זה. אבל אני ממש מודאגת. האם להמשיך בירור? קראתי באינטרנט שצואה צפה או בהירה היא צואה שומנית. זה מדאיג אותי. בנוסף - יש לי אבנים מעטות בכיס המרה. עשיתי לפני כחודש אולטרסאונד מתוך רצון לעשות ניתוח, אבל היו ממש מעט, שתיים שלוש אבנים קטנטנות שהצליחו לראות. ועכשיו אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח או לא. בעבר היו לי כאבים של כיס מרה, אבל כבר כחצי שנה אין לי. האם תוכל לייעץ לי באשר לשתי הבעיות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה רכה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/09/2012במידה שבדיקות הדם וצואה תקינות האבחנה הסבירה ביותר היא מעי רגיז.
ממליץ שתפני לרופא גסטרו על מנת לאשר האבחנה ולדון איתו על טיפול.
לגבי האבנים הכיס המרה- לא בהכרח הם גורמים לבעיות ואם לא אין צורך לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)