שלום לכם אשמח לקבל התייחסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם אשמח לקבל התייחסות
    מיראל
    06/09/2012

אני בת 38 ובעברי היו לי הפרעות אכילה(אנורקסיה)לפני חודשיים הופיעה אצלי עצירות כתוצאה מצום שעשיתי והתחלתי להשתמש בנרות גליצרין,יש לי עבר של הפרעות אכילה אני כבר בטווח משקל תקין מעל 10 שנים,אך בנערותי הייתי עם הפרעות אכילה ועד היום אני לא מסוגלת להרגיש תחושה ל נפיחות,מה שקרה זה שהתרגלתי לנרות והגעתי למצב שאני משתמשת בכ6 ליום,3 פעמים כל פעם 2(ברגיל אני מתפנה 3 פעמים ולכן עשיתי זאת 3 פעמים) השאלה העיקרית שלי היא האם כעבור חודשיים של שימוש בנרות הגוף כבר לגמריי מכור ואני לא אוכל לגמול את עצמי לבד?וכמה זמן דבר כזה לוקח?
    אני אוכלת סיבים,שותה לפחות 2 ליטר מים ביום והוספתי חצי שעה עד שעה של פעילות גופנית ביום,שאר הזמן אני בישיבה כי קיימת אצלי נכות קלה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לכם אשמח לקבל התייחסות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    06/09/2012

לא צריך להיות התמכרות לנירות.
    לפני שמתחילים בירור מציע לנסות konsylעד 3 פעמים ליום.
    זה תוספת רצינית של סיבים ואם אין תגובה יש להבדק אצל רופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כעת כשאיני משתמשת בנרות אין

מיראל
    06/09/2012

לי יציאה,מה זה קונסי?בדקתי בגוגל ולא מצאתי כלום :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כעת כשאיני משתמשת בנרות אין - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    07/09/2012

קונסיל - konsyl
    סיבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו