מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיוט מתמשךקרן09/09/2012
אני כחודשים אחרי ניתוח שרוול קיבה, ובמשך החודשיים האלה אני סובלת מתופעה בלתי נסבלת שכאילו יש לי כדור פרווה או חתיכת ספוג בגרון(בלתי נסבל!!!),ככל הנראה (לדברי רופא אא"ג אחד) מדובר בבצקת כתוצאה מחומציות והפרשות מהקיבה, שמתרכזת בגרון ויוצרת את התחושות האלה. אני כבר חודש וחצי בערך לוקחת כדור נקסיום פעמיים ביום וכדור זרידקס לפני השינה, אך ללא הואיל. אמנם עכשיו זה קצת מתמתן לאיזה יום וחצי אבל אז חוזר לעוד איזה ארבעה ימים ומציק בטירוף, וכך חוזר חלילה.
מה ניתן לעשות???
רופא הגסטרו רוצה לעשות לי גסטרוסקופיה, השאלה אם זה הפיתרון היחידי(אני אחרי ניתוח השרוול, לכן לא מתלהבת לעשות גסטרוסקופיה ישר) וגם הייתי רוצה להבין דבר ראשון במידה ועושים גסטרוסקופיה, מה זה יתן, מה יכולות להיות התוצאות?
ויותר חשוב-מה יכולים להיות הפתרונות לאותן תוצאות???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוט מתמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/09/2012צרבת היא תופעה שכיחה מאד לאחר ניתוחי קיבה כאלה עדיף לנסות טיפול טוב בנקסיום 40 מ"ג ברצף לחודש חודשיים ולראות אם התופעה נעלמת. בדיקת אא"ג וגסטרוסקופיה לא תזקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)