המנגיומה עם איזורים היפואקוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומה עם איזורים היפואקוגנים
    ליטל
    16/09/2012

שלום רב אבקש התייעצות -אני בת 37 בעלת רקע של מחלת קושינג עברתי בהצלחה ניתוח להסרת הגידול בהיפופיזהלפני כחצי שנה. פרט לכך לפני מספר שנים התגלתה אצלי המנגיומה בכבדומאז כל שנה אני נמצאת במעקב.בבדיקה האחרונה נמצא שהממצא גדל לעומת בדיקה קודמת וכמו כן יש לציין איזורים היפואקוגניים במרכז הממצא.אני נמצאת בתהליך של נסיון להכנס להריון ואני מאוד חוששת שעכשיו כל התהליך יתעכב. שאלתי היא המממצא הקודם היה בגודל 5X6.5 ס"מ והפעם הינו 4.8X7 ס"מ. האם זהו גידול משמעותי? האם זה יכול להיות גידול סרטני? מה הם איזורים היפואקוגניים? ושאלה אחרונה - האם ממצא זה עלול לעכב את כניסתי להריון-ויאלץ אותי להמתין? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המנגיומה עם איזורים היפואקוגנים - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    18/09/2012

כעקירון המנגיומה בגודל הזה לא מפריע להריון אך אם יששינוי בנרכם מציע הדמיה נוספת כגון ct ו mri לפי שאת נכנסת להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליטל
    19/09/2012

רופא נכבד.ולא ענית לי מהי רקמה היפואקוגנית.האם זה משהו מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו