מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיז - עזרהחיים19/09/2012
שלום
מזה שנתיים אני סובל מבעיות קשות של קשיי נשימה איומים, חוסר תאבון, נפיחות בבטן , עצירות, צרבות לעיתים, אני מרגיש ממש רע אחרי אוכל (גם אחרי ארוחות ממש קטנות)
החיים שלי השתנו מקצה לקצה, ממש מיואש כבר אני בכלל לא אותו אדם כשהיתיי בריא
אני כבר שנתיים עושה בדיקות והכל תקין
(בהתחלה חשבנו שזאת בעיית רפלוקס)
תמיד הרגשתי הקלה אחרי יציאות
שאני לא הולך כמה ימים לשירותים אלו הימים הכי קשים שלי
חוץ מזה אחרי אוכל ובמצבי לחץ אני מרגיש רע מאוד, קשה לי לנשום והלב שלי דופק חזק
אתה יכול בבקשה לייעץ לי ולהסביר איך כל הדברים האלו קשורים למעיים?
לפי מה שקראתי יש במעיים מערכת עצבים עם מערכת סרוטונין או משהו ...
הבנתי שאין ממש תרופות לריפוי מעי רגיז אלא רק להקלה, מה הכוונה הקלה? אני לא אהיה בריא לחלוטין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז - עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/09/2012מעי רגיז מאוד מורכב גם בגורמים וגם בסימפטומים וגם בטיפול.
אין פתרון של קסם.
קודם כך צריך אבחנה בטוחה ולאחר מכן לדון עם רופא גסטרו לגבי טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז - עזרה
חיים20/09/2012מה הכוונה אבחנה? הרי אין "בדיקה לגילוי מעי רגיז"
מה שכן שללנו את הכל, עשיתי בדיקות החל מאקו לב ועד למנומטריה והכל תקין
לפי מה שהבנתי מהרופאת משפחה אחרי ששוללים את הכל הולכים על המעי רגיז
אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי אלא אם יש עוד משהו שיכול לגרום לסימפטומים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז - עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק21/09/2012אז כנראה מעי רגיז ואין פתרון תרופתי.
לא נראה לי שיש אבחנה אחרת אם כל הבדיקות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז - עזרה
חיים21/09/2012נכון שאין תרופה לזה אבל אמרת שיש טיפול
רציתי לדעת עד כמה הטיפול משפיעה על אנשים, האם אפשר לחזור לשגת חיים רגילה
המצב שלי ממש חמור, אי אפשר לעבור חיים שלמים עם סבל כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז - עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/09/2012יש אנשים שמתאוששים ויש גערין קשה שלא מגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)