מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפים לא עופייניםפרידה25/09/2012
שלום רב,
יש לי התקפים לא עופיינים-לפי דבריו של רופאת משפחה..כבר חודשיים אני מאוד סובלת מהתקפי חולשה,טשטוש בעיניים, תחושות קרובות לעילפון,זה מתחיל מגל שעולה מרום הבטן לכיווון פנים.,(זה לא צרבת) וגם ריצות לשירותים.גם היום היה לי פתאום חם,ואחר כך כמעט לא התעלפתי.אני בת 56,גיל מעבר כבר 8 שנים מאחורי. בנוסף לפעמים גם קשה לנשום ,לחץ באיזור הקבע שמשתחרר אחרי גרפצים חזקים מאוד אחרי שאני משנה תנוחת גוף .גרפצים מאוד מציקים לי. . אני חייבת לציין שכל התקפים שלי מתחילים בישיבה בלבד ובחוזק שונה..אני לא בפניקה ולא אדומה,לחץ דם בזמן ההתקפים תקין,דופק תקין.
יש לי בקע סרפתית זעיר-רשום בתוצאות גסטרו. יש לי אליקובקטר 18.33 –לא עזר טיפול תרופתי. בדיקות דם תקינות (שני הכוליסטירולים שלי גבוהים-טוב 99 והרע 300),
CT בטן תקין, USבטן תקין, גסטרו תקין,קולונסקופיה תקינה, EKG תקין, לפני שנה עשיתי EKO לב, גם תקין,לחץ דם ,דופק, CT ראש לפני שנה תקין.בדיקת 5-HIAA, Urine תקינה, HPLC Report - urine תקין, דופלקס צוורי תקין.,. בקיצור בדיקות על בדיקות.
האם הסימפטומימים מתאימים לאיזהשהו בעיה גסטרואנטרולוגית ?.
האם בקע יכול לעשות את כל הבעיות האלה? בעיות עיקול?
מצטערת שכתבתי כל כך הרבה.
בכבוד רב
פרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפים לא עופיינים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/09/2012מקרה מסובך ואני לא בטוח שהגורם המרכזי בתוך מערכת העיכול.
בודאי לא ניתן לבחן מקרה כזה בפורום ויש צורך ללכת למישהו חדש לדעתי בנסיון לחבר הכל. לפעמים "הרופא האחרון הכי חכם".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרידה27/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)