כאבים בצד שמאל בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל בטן תחתונה
    אלירן
    26/09/2012

שלום רב,

לפני כחצי שנה עזרתי לחבר לעבור דירה וכשהרמתי לבד את הטלויזיה שלו הרגשתי כאב בבטן התחתונה בצד שמאל. בכל זאת המשכתי להעביר דברים. למחרת כשקמתי הלכתי כמעט 10 פעמים לשירותים בגלל שילשולים. בתקופה שלאחר מכן כל כמה ימים היו לי כמה יציאות ביום ואחר כך מסתדר לסרוגין. עשיתי בדיקות דם וצואה והכל יצא טוב. (חשוב לציין שהכאב בצד שמאל של הבטן התחתונה נשאר.
    בחודש האחרון זה הסתדר וכבר לא היו יציאות רכות (אבל עדיין הרגשתי תחושה כמו שריר תפוס בבטן התחתונה). שבוע שעבר שוב עזרתי בהעברה של דירה לקרוב משפחה והפעם השתדלתי לא להרים כבד ושוב למחרת היו לי שילשולים וכאבי בטן עזים במיוחד בצד שמאל בבטן תחתונה.
    האם יש הסבר לדבר הזה???

תודה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד שמאל בטן תחתונה

הוספת תגובה

• כאבים בצד שמאל בטן תחתונה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/09/2012

לפעמים לאחר מאמץ אדיר- כגון ריצה של מראטון- יכול להיות חוסר זרימת דם למעי שגורם לכאב בטן ושלשול.
    אנני בטוח שזה מקרה כאן - את יש מקום לבדוק המעי על ידי קולונוסקופיה לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד לשאלה ברשותך

אלירן
    27/09/2012

תודה רבה על התגובה.

כבר תקופה לא היו לי שלשולים ופתאום אחרי שעזרתי לחבר הם חזרו. עכשיו אני מרגיש כמו שריר תפוס באיזור הזה (את זה אני מרגיש כבר חצי שנה בלי קשר ליציאות, ההרגשה היא תמידית במיוחד כשאני עומד הרבה זמן או הולך הרבה ברגל או עולה במדרגות), האם זה יכול להיות דלקת בשריר שמשפיע על המעיים? או האם זה יכול להיות הרניה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו