מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד שמאל בטן תחתונהאלירן26/09/2012
שלום רב,
לפני כחצי שנה עזרתי לחבר לעבור דירה וכשהרמתי לבד את הטלויזיה שלו הרגשתי כאב בבטן התחתונה בצד שמאל. בכל זאת המשכתי להעביר דברים. למחרת כשקמתי הלכתי כמעט 10 פעמים לשירותים בגלל שילשולים. בתקופה שלאחר מכן כל כמה ימים היו לי כמה יציאות ביום ואחר כך מסתדר לסרוגין. עשיתי בדיקות דם וצואה והכל יצא טוב. (חשוב לציין שהכאב בצד שמאל של הבטן התחתונה נשאר.
בחודש האחרון זה הסתדר וכבר לא היו יציאות רכות (אבל עדיין הרגשתי תחושה כמו שריר תפוס בבטן התחתונה). שבוע שעבר שוב עזרתי בהעברה של דירה לקרוב משפחה והפעם השתדלתי לא להרים כבד ושוב למחרת היו לי שילשולים וכאבי בטן עזים במיוחד בצד שמאל בבטן תחתונה.
האם יש הסבר לדבר הזה???
תודה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל בטן תחתונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/09/2012לפעמים לאחר מאמץ אדיר- כגון ריצה של מראטון- יכול להיות חוסר זרימת דם למעי שגורם לכאב בטן ושלשול.
אנני בטוח שזה מקרה כאן - את יש מקום לבדוק המעי על ידי קולונוסקופיה לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד לשאלה ברשותך
אלירן27/09/2012תודה רבה על התגובה.
כבר תקופה לא היו לי שלשולים ופתאום אחרי שעזרתי לחבר הם חזרו. עכשיו אני מרגיש כמו שריר תפוס באיזור הזה (את זה אני מרגיש כבר חצי שנה בלי קשר ליציאות, ההרגשה היא תמידית במיוחד כשאני עומד הרבה זמן או הולך הרבה ברגל או עולה במדרגות), האם זה יכול להיות דלקת בשריר שמשפיע על המעיים? או האם זה יכול להיות הרניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)