מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צ'מפיקס לגמילה עישון ותופעות לוואיסנא12/10/2012
שלום רב לפני 4 ימים התחתי עם צ'מפיקס לגמילה מעישון ביום הרביעי שכחתי כדור הערב , יש לי תופעות סבירות כמו יובש בפה שהתחיל ביום הרביעי וסחרחורות וזה טיפה לא מדאיג אותי עד שיש לי הרגשת חנק וצפצופים נשמעים לא כל הזמן בזמן נשימה עם ליחה סמיכה לבנה עם חתיכות קטנות צהובות לא בכמות , יצוין כי יש לי חיידק בכיבה טפלתי ומחכה חודש לבדיקה נוספת ,ערך ויטמין D 45 האם יש מה לחשוש והאם זה קשור ובמה ממליץ , הפחד שלי שלא יחמיר המצב שלי ואני כן רוצה להפסיק עם הסיגריות שתהרוג אותי אם לא אהרוג אותה אני בת 35 וכמעט מ 15 שנה מעשנת \ תודההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'מפיקס לגמילה עישון ותופעות לוואי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012יכול להיות קשור לטיפול אך גם לעישון כמובן.
יש טיפול בכל מקרה על ידי משאפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סנא13/10/2012תודה רבה על תשובתך , זה אומר שבמקרה שזה לא מהתרופה אז אני אהיה תלויה כל חיי במשאפים כי אני הרבה זמן מתלוננת על הרגשת החנק שבאה והולכת , האם יתכן שיש לי אסטמה ? ובמקרה לקיחת הצ'מפיקס התגלתה המחלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012יתכן במקרה ואם מפסיקים לעשן יש שיפור במצב הריאות.
לא בהכרח טיפול לכל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה
סנא14/10/2012שלום רב היום ביצעתי צילום חזה לגילוי אם יש דלקת ריאות , לפי הממצאים הראשונים שאין דלקת , עדיין אין תשובהזה יקח שלושה ימים אך מי שעשה לי הצילום בהתייעץ עם רופא נאמר לי שאין לי שום דלקת . שאילתי האם יתכן שיש לי אסטמה במקרה שאין לי דלקת בריאות , אני כבר תקופה ארוכה מתלוננת על אלרגיה עם פריחות בחלקי הגוף עם גרדים לא ידוע ממה ולא הופנתי לשום אבחנה וכל הזמן נאמר לי שזה נורמלי או מתרופה או מעקיצה לא היה מלווה בקוצר נשימה או הרגשת חנק? האם מה שיש לי אלרגיה רגילה או סוג של אסטמה ואיך א וכל לדעת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/10/2012פני לפורום המתאים. האבחנה מתבססת לא על פריחה אלרגית אלא על סיפור קליני ותפקודי ריאות מתאימים (שיפור FEV1 עם מרחיבי סימפונות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)