מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקיםמלי13/10/2012
שלום אני בת 54 ומזה כשלוש וחצי שנים יש לי כאבים חזקים בכמה מקומות בגוף. פעם הכאבים בעצם הזנב,אלה לא סתם כאבים ,,אני סובלת מכאבי תופת ולא מצליחה לתפקד. לפעמים הכאבים הם בבטן ברמה של צירים ממש,,כמו מערבולת לפני שילשול. בימים של כאבי הבטן הנוראיים ,,הם אכן מלווים בשילשולים ואני חייבת לרוץ לשירותים המון פעמים ביום. יש עוד תופעה קשה שאני חווה,,כשאני רוצה לקום בבוקר מהמיטה אני מרגישה לחץ כל כך חזק מהבטן לכיוון החזה עד שאני לא מסוגלת לקום,,,זה כואב כל כך שאני חוזרת לשכב ומנסה כל פעם לקום שוב. שמתי לב ש,,רק אחרי שעתיים בערך אני חוזרת לעצמי ומצליחה לקום כאילו עבר ההתקף. עשיתי כל מיניי בדיקות,,,למשל סי טי שיצא בסדר . בכיס מרה מצאו לי אבנים קטנות ויש לי גם שבר במפסעה. מעניין שדבר אחד עוזר לי כשאני חשה בכאבים האלו,,,אני פשוט נשכבת על הגב ותוך כמה דקות אני מרגישה הקלה.מעניין למה השכיבה מעבירה לי את הכאב. לפעמים אני מפחדת לקום כי אולי שוב ארגיש את הלחץ לחזה ואני עושה את זה לאט לאט. אנא עזרתכם,,,מה עלי לעשות? חיי אינם חיים. אין כמעט יום שלא כואב לי וכולם בבית מודאגים מהמצב שלי וחסרי אונים.הרופאה טוענת שלפי התלונות שלי הבעיה לא מכיס המרה כי כואב לי גם בגב גם בחזה וכו' אני רוב הזמן בבית כי לא יכולה לצאת ולתפקד. תודה מראש מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012לא יתן להגיע לאבחנה ולהציע טיפול.
לדעתי יש מקום לבדיקה יסודית אצל רופא גסטרו.
ככלל שיש הרבה תלונות ומעט ממצאים אז יש לחשוד בתבמונת המעי הרגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)