תוצאות US אני ממש לא רגוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות US אני ממש לא רגוע
    משה
    14/10/2012

עשיתי בדיקה ביגלל אבנים קטנות בכיס מרה .ואז היה גם אני רושם בדיוק את התוצאה .כבד מעט שומני הומוגני.דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות אינן מורחבות.כיס מרה מכווץ חלקית מספר אבנים קטנות מאוד ללא סימני דלקת.לבלב בגודל תקין ומרקם אחיד.טחול בגודל תקין ומרקם אחיד. כליה ימנית בגודל תקין פרנכימה שמורה הידרופורוזיס קל מאוד אגן כליה מורחב עד 1.6 סמ ואין עדות לאבנים.כליה שמאלית בגודל תקין פרנכימה שמורה אין עדות להידרופורוזיס ואין עדות לאבנים מספר ציסטות פרא פלביות קטנות.האאורטה הבטנית ברוחב תקין. רטרופריטונאום חופשי.שלפוחית השתן עם קיבולת טובה ודפנות סדירים.הערמונית בנפח 16 סמק.אין עדות לנוזל חופשי באגן .ואז רשום למטה סיכום כבד מעט שומני.הידרופורוזיס קל בצד ימין.אבנים קטנות בכיס מרה .עווית כיליתית לפי התאמה קלינית .מה אתה יכול לומר ואולי להרגיעה לפי הבדיקה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות US אני ממש לא רגוע

הוספת תגובה

• תוצאות US אני ממש לא רגוע - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/10/2012

שיש לך אבני מרה והידרונפרוזיס קל בכליה שיכול להיות בשלאבני כליה כבד שומני קל מצריך כנראה ירידה קלה במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו