איך פועל האומפרדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך פועל האומפרדקס
    גידי
    14/10/2012

בבדיקת גסטרוסקופיה התגלתה דלקת קלה בקיבה ובחלק התחתון של הוושט, הוצע לי ליטול כדור 20 מ"ג אומפרדקס ליום, ידוע לי שצריך ליטול התרופה חצי שעה לפני האוכל.
    1- מה לעשות אם שכחתי ליטול התרופה והתחלתי לאכול ?.
    2- האם צריך ליטול התרופה למשך כל החיים ?
    3- איך התרופה פועלת על המערכת, האם היא סוטרת חומצה או מעכבת הפרשת חומצה או... ?
    4- הרבה שנים אני סובל מהצטברות ליחה בגרון, אני צריך לכחכח בכל פעם שאני צריך לדבר, הייתי אצל הרבה רופאים, א.א.ג., אלרגיה, ריאות, עברתי הרבה בדיקות, בזמן האחרון רופא המשפחה הציע לי להגדיל מינון אומפרדקס וליטול שני כדורים ליום, עברו שלושה שבועות ואין שיפור, אני פוגש הרבה אנשים עם תופעה דומה לשלי, האם לדעת קיים טיפול לבעיה ?
    הרבה שאלות,
    תודה מראש על תשובה,
    גידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך פועל האומפרדקס

הוספת תגובה

• איך פועל האומפרדקס - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/10/2012

התופעה יכולה להיות מרפלקס אך אם היא בשל כך עליה להשתפר לאחר חודש טיפול באומפרדקס במינון כפול שעדיף לקחתלפני האוכל. תפקידו נטרול PH הקיבה וכך הורדת סימפטומטולוגית ונזק הרפלוקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו