אזופגיטיס גסטרופתיה דואודניטיס קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזופגיטיס גסטרופתיה דואודניטיס קשה
    ש.פ
    01/11/2012

שלום ד"ר
    בעקבות הקאה דמית עשיתי שלשום גסטרו ומצאו את הנ"ל ""לא ניתן לעבור בבטיחות את הבצל ולהגיע לחלק השני, בצל תריסריון רירית הפרמית עם כיבים . ומצאו חידק.
    קיבלתי מוקסיפן קארון ולנטון ואחרי 10 ימים להתחיל אומפרדקס.
    אתמול התחלתי עם המלחמה ב"רעים" ובטעות לקחתי את האומפרדקס גם.
    המשקל שלי 43 קילו שזה תת תת...והבוקר כתגובה לתרופות היה שלשול נוראי.
    הרופאה אמרה לי לא לגעת באומפרדקס גם אחרי ה10 ימים ולהוריד את האנטיביוטיקה בחצי רק 2 כדורים של 500 ביום. וגם את הולנטון להוריד רק לאחד ביום.
    יש לי לעשות CT ושוב גסטרו עוד חודשיים.
    השאלה שמטרידה אותי אם אני בגלל שלשול מורידה את יעילות הנשק שיש לי להלחם בחידק ולפתור את בעית הכיבים ?
    תודה רבה
    ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה טכנית...

ש.פ
    03/11/2012

אם המצלמה לא הצליחה לחדור מבעד לכיבים בתריסריון במהלך הבדיקה, איך המזון עובר שם? האם יש מזון שכדאי לי להמנע ממנו בימים של התרופות כדי להקל על העיכול?
    תודה
    ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה טכנית... - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/11/2012

המזון בד"כ כבר בחתיכות זעירות בשלב זה ויכול לעבור. המנע בשבוע שבועיים הקרובים מאפרסמון גואיבה ופרי הדר בשל המעבר הבעיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזופגיטיס גסטרופתיה דואודניטיס קשה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/11/2012

כן הורדת מינון יכולה להוריד יעילות טיפול.מה עוד שהשלשול יכול להמשך כדאי לשלול גסטרינומה מה שבוודאי נעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו