מודאגת מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד!
    סיון
    04/11/2012

שלום פרופ. אני בת 31 בריאה בדכ. חודשיים שלושה אחרונים היו לי כאבים עמומים ברום הבטן(באמצע בלבד), ללא סימפטומים נוספים.בימים האחרונים נוספו גם כאבים בחזה וקשיי נשימה הגעתי לביהח והרופא חשד שמדובר בחיידקh.p וסיכם את ממצאיו ככיב פפטי משני לחיידק. האולטרסאונד בטן יצא תקין כמו כן גם שאר הבדיקות למעט ספירת דם ערך 50. לאחרונה גם הבנתי שכנראה שעשיתי לעצמי את הנזק כיוון שלקחתי למשך חודש תמצית טבעית של צמחי מרפא חומצית במיוחד למשך כחודש ערב ובוקר שהיתה אמורה להוריד כולסטרול...לדאבוני. בביהח קיבלתי עירוי דרך הוריד של אנטיביוטיקה שלאחריו היתה הטבה ניכרת במצבי. כרגע אני מקבלת של הטיפול המשולש כבר יומיים שלושה עם הטבה ניכרת ברום הבטן אך יש קצת לחץ כאב בבטן התחתונה. שאלותיי 1. האם הלחץ בבטן התחתונה זה סימפטום של הטיפול?2. אם יש שיפור בכאבים שהיו לי מרמז על הצלחת הטיפול3. קראתי שיש קשר ישיר בין החיידק לפתח סרטן, מה דעתך על כך?3. מה סיכויי הצלחה של הטיפול והאם יש סיכוי שזה יחזור בעתיד, כמו כן, איך ניתן לעשות וידוא הריגה מוחלט של החיידק ומתי אני צריכה לעשות גסטרוסקופיה וכמה פעמים?תודה. מודאגת מאוד.אודה לתשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד!

הוספת תגובה

• תוספת קטנה לשאלה הקודמת

סיון
    04/11/2012

תבחין הנשיפה יצא שלילי ולמרות זאת קיבלתי את הטיפול המשולש. האם יש ספק באמינות בדיקה זו?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד! - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/11/2012

הסיכוי לממאירות נמוך ביותר בערך כפול מללא חידק אך עדיין נמוך . ניתן לעשות בדיקת נשיפה חוזרת שבועיים לאחר סיום הטיפול אם הלחץ בבטן התחתונה מלווה בשינו ביציאות הוא כנראה מהאנטיביוטיקה ויעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

סיון
    04/11/2012

תודה לתשובתך. אך חשוב לי לדעת האם יש ספק במהימנות של בדיקת הנשיפה כי היא יצאה שלילית ובכז אני מקבלת את הטיפול לחיידקב. מה סיכויי לצאת מזה באופן מוחלט.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/11/2012

אם הבדיקה נעשתה בצמוד לטיפול אנטיביוטי או בגסטרו או אומפרדקס או ימים לאחר הפסקתם היא בלתי אמינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.

סיון
    07/11/2012

לא, הבדיקה הנשיפה אינה נעשתה בצמוד לשום הליך. בדיקת הנשיפה יצאה שלילית ולמרות זאת אני מקבלת כרגע את האנטיביוטיקות בהוראת רופא. שאלתי היא כזו:1.האם יש אפשרות שפיתחתי דלקת בקיבה ללא החיידק????(יש לציין שלא היו לי את כל התופעות שהחיידק גורם להוציא כאב ברום הבטן מלווה בקשיי נשימה אך ללא שלשולים או הקאות או תופעות אחרות. ברגע שהתחלתי עם הטיפול המשולש בליווי לוסק הכאבים פסקו)עוד נקודה חשובה: חודשיים לפני לקחתי תרופה מצמחי מרפא חומצית במיוחד!!!!!והאם אתה ממליץ בכל זאת על בדיקת גסטרו???אודה לתשובות על שתי השאלות .תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו