מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד!סיון04/11/2012
שלום פרופ. אני בת 31 בריאה בדכ. חודשיים שלושה אחרונים היו לי כאבים עמומים ברום הבטן(באמצע בלבד), ללא סימפטומים נוספים.בימים האחרונים נוספו גם כאבים בחזה וקשיי נשימה הגעתי לביהח והרופא חשד שמדובר בחיידקh.p וסיכם את ממצאיו ככיב פפטי משני לחיידק. האולטרסאונד בטן יצא תקין כמו כן גם שאר הבדיקות למעט ספירת דם ערך 50. לאחרונה גם הבנתי שכנראה שעשיתי לעצמי את הנזק כיוון שלקחתי למשך חודש תמצית טבעית של צמחי מרפא חומצית במיוחד למשך כחודש ערב ובוקר שהיתה אמורה להוריד כולסטרול...לדאבוני. בביהח קיבלתי עירוי דרך הוריד של אנטיביוטיקה שלאחריו היתה הטבה ניכרת במצבי. כרגע אני מקבלת של הטיפול המשולש כבר יומיים שלושה עם הטבה ניכרת ברום הבטן אך יש קצת לחץ כאב בבטן התחתונה. שאלותיי 1. האם הלחץ בבטן התחתונה זה סימפטום של הטיפול?2. אם יש שיפור בכאבים שהיו לי מרמז על הצלחת הטיפול3. קראתי שיש קשר ישיר בין החיידק לפתח סרטן, מה דעתך על כך?3. מה סיכויי הצלחה של הטיפול והאם יש סיכוי שזה יחזור בעתיד, כמו כן, איך ניתן לעשות וידוא הריגה מוחלט של החיידק ומתי אני צריכה לעשות גסטרוסקופיה וכמה פעמים?תודה. מודאגת מאוד.אודה לתשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה לשאלה הקודמת
סיון04/11/2012תבחין הנשיפה יצא שלילי ולמרות זאת קיבלתי את הטיפול המשולש. האם יש ספק באמינות בדיקה זו?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאוד! - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/11/2012הסיכוי לממאירות נמוך ביותר בערך כפול מללא חידק אך עדיין נמוך . ניתן לעשות בדיקת נשיפה חוזרת שבועיים לאחר סיום הטיפול אם הלחץ בבטן התחתונה מלווה בשינו ביציאות הוא כנראה מהאנטיביוטיקה ויעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
סיון04/11/2012תודה לתשובתך. אך חשוב לי לדעת האם יש ספק במהימנות של בדיקת הנשיפה כי היא יצאה שלילית ובכז אני מקבלת את הטיפול לחיידקב. מה סיכויי לצאת מזה באופן מוחלט.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופ' דורון זמיר07/11/2012אם הבדיקה נעשתה בצמוד לטיפול אנטיביוטי או בגסטרו או אומפרדקס או ימים לאחר הפסקתם היא בלתי אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
סיון07/11/2012לא, הבדיקה הנשיפה אינה נעשתה בצמוד לשום הליך. בדיקת הנשיפה יצאה שלילית ולמרות זאת אני מקבלת כרגע את האנטיביוטיקות בהוראת רופא. שאלתי היא כזו:1.האם יש אפשרות שפיתחתי דלקת בקיבה ללא החיידק????(יש לציין שלא היו לי את כל התופעות שהחיידק גורם להוציא כאב ברום הבטן מלווה בקשיי נשימה אך ללא שלשולים או הקאות או תופעות אחרות. ברגע שהתחלתי עם הטיפול המשולש בליווי לוסק הכאבים פסקו)עוד נקודה חשובה: חודשיים לפני לקחתי תרופה מצמחי מרפא חומצית במיוחד!!!!!והאם אתה ממליץ בכל זאת על בדיקת גסטרו???אודה לתשובות על שתי השאלות .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)