מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק בקיבה?מישהי08/11/2012
שלום רב
לפניי שנים סבלתי מדכאון והגעתי לאנורקסיה עברתי טיפול העלתי במשקל אבל מאז האנורקסיה אינני יכולה לאכול כמו פעם.
חיידק האליקובטר תוקף אותי כמעט כל שנה שדרך אגב בבדיקת נשיפה יוצא שלילי בבדיקת דם יוצא חיובי מאוד.
יש לציין שאני לא אוכלת מסודר לא אוכלת ירקות משתדלת לא לאכול בשרים .
רוב שעות היום אני בעבודה שותה רק נס קפה וכשמגיעה הבייתה בסביבות 8 בערב אני רק מכניסה משהו לפה והרעב לא מפסיק גם אם לא הייתי רעבה ונישנשתי ואז כל הבלאגן מתחיל הבטן מתנפחת גזים שלא יוצאים צרבות הזעה חום או קור צמרמורת ועייפות בלתי נשלטת שבעיקר בגללה אני לא אוכלת בצהריים כי אז אני בעבודה ואני מנקרת .בשבועיים האחרונים אני עייפה בצורה מחרידה יוצא לי להקיא כמעט כל לילה תחילה קישרתי לפיברומיאלגיה שיש לי אבל הכאבים בבטן גברו הלחץ בחזה הצרבות ההקאות הרופא לא הפנה אותי אפילו לבדיקה וישר התחיל את הטיפול המשולב של אנטיביוטיקה והפנה אותי לדיאטנית היות שאני כבר לא יכולה לעכל חלב בשר שניצל תירס דבר קטן שנכנס לי לפה אני כמעט מתה עם התופעות .
האם יכול שהחיידק יחזור על עצמו ?לבעלי היה לפניי חודשיים את אותו חייידק האם זה מדבק?
ואיך מתפטרים מהעייפות אני כבר שבוע לא עובדת וישנה רוב שעות היום
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בקיבה? - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/11/2012אין ספק שישנ כנראה גם אלמנט נפשי חרדתי אצלך . החידק אינו חוזר אלא בעד שליש מהחולים אינו מוכחד בטיפול הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)