שלום, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה
    תותי
    12/11/2012

אני בת 31 לרוב בריאה, מנסה להיכנס להריון. מזה כשבועיים אני שמה לב שבצואה שלי מופיעים מעין כתמים לבנים עכורים, ואני לא יודעת מה זה. מלווה בריח חריף.
    אני רוצה לציין שלפני פחות מחודש עשיתי בדיקת פרזיטים לצואה (עוד לפני שגיליתי את הכתמים הלבנים) והכל יצא תקין.
    מזה 3 חודשים אני סובלת מבטן נפוחה ומכאבים בבטן שמאל תחתונה. בדיקה גניקולוגית מצאה כי הכל תקין, בשל כך הופניתי לבדיקת פרזיטים לצואה.
    בדיקת רגישות ללקטוז בעוד שבוע.
    מה אתה ממליץ לי לעשות? אילו בדיקות? והאם בדיקת גסטרו נחוצה? אודה לתשובתך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאלה

הוספת תגובה

• שלום, שאלה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/11/2012

בדיקה של ופא גסטרו לא מזיק.
    שאר הדברים לא מכוונים ומציע לא לייחס יותר מדי חשיבות למראה הצואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לעשות בדיקה זו

תותי
    13/11/2012

בתחילת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לעשות בדיקה זו - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/11/2012

אפשר אך רק אם הכרחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו