מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד למעי רגישיעל03/03/2008
לרופאי הפורום שלום רב,
בשלושה חודשים האחרונים אני סובלת לעיתים (פעם בשבוע שבועיים) מריר צהוב לאחר היציאה בלבד (זה נראה כאילו קינחתי את האף), הכמות של הריר משתנה, אם כי בדרך כלל הכמות היא לא רבה, בדומה לכך אפילו בתדירות פחותה, מופיע לי מעט מאוד דם (הדם נראה על הנייר טואלט בלבד וממש רק באזור הניגוב והוא בצבע אדום בהיר). לפני שנתיים עקב כאבי בטן עברתי קולונוסקופיה+ צילום מעי דק ללא ממצאים. הייתי לפני שבוע אצל כירוג, בבדיקה ידנית הוא לא מצא טחורים או פיסורה (באותה בדיקה לא היה גם סימן לריר או דם). אני לא סובלת מעצירות אלא מ-3 יצאות תקינות ביום, אין לי כאבים בזמן יציאה, לעיתים רחוקות יש לי כאבי בטן קלים.
הכירוג המליץ לי לעבור רקטוסקופיה- האם לאור הנתונים שכתבתי יש באמת טעם לכך (הוא אמר לי שזו החלטה שלי ושהוא מחויב לעשות לי את הבדיקה לאור התלונות שלי).
האם יכול להיות שיש לי מעי רגיש? (קראתי במאמר שריר יכול להיות סימן של מעי רגיש, אך לא הבנתי באיזה צבע או כמות הריר אמור להיות).
ושאלה אחרונה- האם יכול להיות שימצא משהו ברקטסקופיה (יותר נכון מה הסבירות לכך), למרות שלפני שנתיים עברתי קולונוסקופיה ללא ממצאים מיוחדים.
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק06/03/2008התלונה הבירה ביותר היא מעי רגיז אבל היא מאובחנצ על ידי שלילה של מחלות.
רקטוסקופיה היא בדיקה קלה ופשוטה וגם יכול לתת הערכה על חומרת טחורים ולהשפיע על החלטה של טיפול. לכן לדעתי כדי לעשות.
הסיבה השכיחה ביותר לדימום היא טחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)