מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!!שמשון15/11/2012
שלום
לאשתי (בת 30, 1.60 52 ק"ג, בלי היסטורית מחלות, ידועה כסובלת מלחץ דם נמוך לעתים) יש כבר מעל שבועיים כאבים עמומים בבטן העליונה (במרכזה ובשמאלה) שמקרינים לגב, הכאבים מחריפים לאחר אוכל.
הכאבים מלווים בהתקפים חדים מאוד מדי פעם ולאחרונה אשתי אף מתעוררת עם כאבים חזקים.
הכל התחיל לפני שבועיים וחצי בערך משפעת שיומיים לאחריה אשתי חשה כאבים בלתי נסבלים בבטן העליונה - לאחר שהחזיקה מעמד יום שלם והכאב לא פחת, הלכנו לטרם - שם ניתן זנטקס דרך הוריד ומלוקס דרך הפה.
הטיפול בטרם גרם להקלה אך הכאבים המשיכו ונשארו כאבים עמומים וסטטיים.
ביצענו לפני מספר ימים גסטרוסקופיה (נראה לי שזה שם הבדיקה - החדרת צינורית דרך הפה לצילום הקיבה ולקיחת תרבית), תוצאות הבדיקה הראו שאין כיב כלשהוא וכי יש ריפלוקס.
ניתנו תרופות נגד ריפלוקס ויש לציין שדווקא לאחר נטית התרופה (לנטון), ישנה הקלה רגעית.
נעשו גם בדיקת שתן צואה ודם - אבל אנחנו ממתינים לתשובות.
מהתשובות שלבנתיים קיבלנו (עבור בדיקות השתן) - הכל נמצא תקין
אשתי משלשלת באורך קבע מאז הופעה החלה:
בשבוע הראשון - צואה מימית ואילו עכשיו צואה רכה
השתן שלה צהוב מאוד למרות שהיא שותה בצורה סבירה (וגם הרבה RC דיאט... :))
היא תעבור היום גם אולטראסאונד
השאלה המרכזית שלי היא:
תכננו ירח דבש לתאילנד שאמור להתחיל במוצ"'ש
האם כדאי לבטל את הטיסה ולחכות לתשובות כל הבדיקות?
בבקשה לענות במהרה, תודה רבה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
שמשון15/11/2012התקבלו תוצאות בדיקת דם והתגלה כי הכולסטרול גבוה (220), הוכלסטרול הרע גבוה(150) ואחוז כדוריות הדם הלבנות (NEUTROPHILS) גבוה (71.8%)
דרך אגב הכולסטרול הטוב נמוך יחסית (47)
ושאר הבדיקות נורמליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדכון נוסף
שמשון15/11/2012גם העמילאז בשתן גבוה - 380
בבקשה תשובה!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!! - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/11/2012אם זה אפשרי והנזק קל כדאי לדחות עד סיום הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר
אור25/11/2012אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר
אור25/11/2012אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)