שאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!!
    שמשון
    15/11/2012

שלום

לאשתי (בת 30, 1.60 52 ק"ג, בלי היסטורית מחלות, ידועה כסובלת מלחץ דם נמוך לעתים) יש כבר מעל שבועיים כאבים עמומים בבטן העליונה (במרכזה ובשמאלה) שמקרינים לגב, הכאבים מחריפים לאחר אוכל.
    הכאבים מלווים בהתקפים חדים מאוד מדי פעם ולאחרונה אשתי אף מתעוררת עם כאבים חזקים.

הכל התחיל לפני שבועיים וחצי בערך משפעת שיומיים לאחריה אשתי חשה כאבים בלתי נסבלים בבטן העליונה - לאחר שהחזיקה מעמד יום שלם והכאב לא פחת, הלכנו לטרם - שם ניתן זנטקס דרך הוריד ומלוקס דרך הפה.
    הטיפול בטרם גרם להקלה אך הכאבים המשיכו ונשארו כאבים עמומים וסטטיים.

ביצענו לפני מספר ימים גסטרוסקופיה (נראה לי שזה שם הבדיקה - החדרת צינורית דרך הפה לצילום הקיבה ולקיחת תרבית), תוצאות הבדיקה הראו שאין כיב כלשהוא וכי יש ריפלוקס.
    ניתנו תרופות נגד ריפלוקס ויש לציין שדווקא לאחר נטית התרופה (לנטון), ישנה הקלה רגעית.

נעשו גם בדיקת שתן צואה ודם - אבל אנחנו ממתינים לתשובות.
    מהתשובות שלבנתיים קיבלנו (עבור בדיקות השתן) - הכל נמצא תקין

אשתי משלשלת באורך קבע מאז הופעה החלה:
    בשבוע הראשון - צואה מימית ואילו עכשיו צואה רכה

השתן שלה צהוב מאוד למרות שהיא שותה בצורה סבירה (וגם הרבה RC דיאט... :))

היא תעבור היום גם אולטראסאונד

השאלה המרכזית שלי היא:
    תכננו ירח דבש לתאילנד שאמור להתחיל במוצ"'ש
    האם כדאי לבטל את הטיסה ולחכות לתשובות כל הבדיקות?

בבקשה לענות במהרה, תודה רבה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדכון

שמשון
    15/11/2012

התקבלו תוצאות בדיקת דם והתגלה כי הכולסטרול גבוה (220), הוכלסטרול הרע גבוה(150) ואחוז כדוריות הדם הלבנות (NEUTROPHILS) גבוה (71.8%)

דרך אגב הכולסטרול הטוב נמוך יחסית (47)

ושאר הבדיקות נורמליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדכון נוסף

שמשון
    15/11/2012

גם העמילאז בשתן גבוה - 380

בבקשה תשובה!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!! - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    18/11/2012

אם זה אפשרי והנזק קל כדאי לדחות עד סיום הבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר

אור
    25/11/2012

אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר

אור
    25/11/2012

אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו