משולש+ טיפול בורמוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משולש+ טיפול בורמוקס
    אלירן
    04/03/2008

לרופא הגסטרו שלום

לפני שנה וחצי עשיתי גסטרוסקופיה היה לי, כיב בתרסריון, בקע סרעפתי, רירית דלקתית, ויש לי גם גסטריטיס, ולפני 8 ימים שהייתי אצל רופאת גסטרו היא אמרה לי שלא קיבלתי את הבדיקה הפתולוגית , ביופסיה, עשרה ימים לאחר הגסטרוסקופיה, ולכן אני סובל מהחיידק שנה וחצי , הגעתי אליה ביום שישי ממש באפיסת כוחות וירדתי המון במשקל בגלל זה, הבדיקות דם יצאו תקינות, ועוד יומיים אני מסיים טיפול משולש ומתייצב לאט לאט ( מבחינת תיאבון וחוסן בגוף), אני מקבל בינתיים קארין מוקסיפן ולנטון 30 לפני אוכל, עם הוראה של עוד חודשיים בלקיחת לנטון, ועכשיו אני סובל גם מבעיה שהייתה לי אותה שהייתי קטן, והיא גם לפני 3 שנים וגם עכשיו, יש לי תולעי מחט, עם גירוד ב-anus שמציק לי, רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכדור שנתנו לי " ורמוקס " עם הטיפול בהליקובקטר או לאחריו, או שזה מסוכן ויכול לפגוע בטיפול או חלילה לפגוע בקיבה או להחזיר את החיידק ?

נ.ב

מצטער אם השאלה נשמעת טיפשית אני פשוט חושש מזה.. בתודה בינימין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משולש+ טיפול בורמוקס

הוספת תגובה

• משולש

ד''ר סטיבן מלניק
    06/03/2008

מציע לקחת הורמוקס לאחר שמסיימים האמטיביוטיקה אך לדעתי אין בעיה עם הלנטון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו