היסטרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרית
    דוברת בצלאל
    17/11/2012

שלום לכולם,

אני בת 29. מזה ארבע חודשים אני סובלת מכאבים בקיבה, לפעמים חזקים ולעיתים פחות.
    נשלל הליקובקטר ובביקור אצל הגאסטרונולוג, קבלתי אומפרדקס פעם ביום/לנטון/נקסיום. ניסתי כבר את כולם. האומפרדקס בד"כ עזר. לקחתי אותו בערך שבוע וחצי ואז הפסקתי לתקופה של חודש וחצי, אך ביום חמישי שוב חוויתי כאבים חזקים בקיבה, ולקחתי בשישי עוד אומפרדקס

זומנתי לבדיקת גסטרוסקופיה בעוד שבועיים. הבעיה היא שאני מאוד לחוצה מפאת חוסר התיאבון והירידה במשקל (ב-4 חודשים ירדתי 6 ק"ג). ביצעתי בדיקות דם כלליות שלא העידו על בעיה מיוחדת, מלבד פעילות יתר קלה בבלוטת התריס). ביצעתי גם אולטרסאונד בבטן העליונה, שהראתה על מוקד אקוגני בגודל 1.8 ס"מ אמנגיומה-לא מוגדל ובעל מרקם הומוגני\ ובכליה ימנית, הודגם מוקד היפראקוגני בפרנכימה בגודל 9 מ"מ (אנגיומיוליפומה) ומוקד נוסף 3 מ"מ שמתאים לאותו ממצא.

אני חייבת שירגיעו אותי, כי אני קוראת באינטרנט שתסמינים כפי שאני חווה, הירידה במשקל/כאבים בקיבה/חוסר תאבון, מתאימים לסרטן הקיבה. האם יש קשר בין הדברים?
    האם יכול להיות שבאמת התפתחו אצלי גידולים בקיבה והגרורות הן הממצאים שגילו בכבד ובכליה? האם בדיקת הגסטרו הינה הכרחית או שיש בדיקה חלופית לקיבה שהיא פחות פולשנית?

תודה רבה

אני מאוד חוששת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרית

הוספת תגובה

• היסטרית - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/11/2012

אין בעחה לקחת אומפרדקס לתקופה ממושכת.
    תתייעצי עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הודעה-היסטרית

דוברת בצלאל
    17/11/2012

תודה על התגובה.

האם לאור התיאור שפירטתי ותחושותיי ניראה לך שיש סיכוי שמתפתח אצלי סרטן הקיבה?

אני יודעת שבטוח יש איזשהי בעיה בקיבה, אבל מה בד"כ האבחנות שמגלים בגסטרוקופיה שקשורות לקיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו